Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) osallistuu tulevana viikonloppuna Assembly Summer -tietokonetapahtumaan. Tällä kertaa Jimm’s-osaston vetonauloina ovat muun muassa käsityönä tehty tietokone mahonkipöydässä, vesijäähdytteinen pelitietokone, laadukkaita noblechairs-pelituoleja ja e-urheilijoita.

”Tietokoneiden rakentajat ovat meille tärkeitä ja rakkaita ihmisiä. Siksi päätimmekin tuoda osastollemme ääriesimerkin huippuunsa viritetystä harrastajatietokoneesta. Sitä edustaa Husky Bongsin toteuttama tietokone mahonkipöydässä”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Osastollamme on myös ensi kertaa esillä tuleva vesijäähdytteinen pelitietokonemallistomme. Laadukkaat noblechairs-pelituolit ovat puolestaan ensimmäisiä käytännön esimerkkejä monista hyödyistä, joita uusi omistajamme Caseking meille mahdollistaa.”

Tietokone mahonkipöydässä
Tietokoneiden rakentaminen irrallisista komponenteista on edelleen kasvava harrastus. Vaikkapa automaailmasta poiketen tietokone on mahdollista rakentaa kokonaan itse, jolloin siitä saa juuri sellaisen kuin itse haluaa. Tällaisen rakentamisen huippua edustaa Husky Bongsin suunnittelema ja rakentama tietokone, joka on upotettu upeaan mahonkipöytään. Tämä kokonaisuus on esillä Jimm’sin Assembly-osastolla. Tietokoneen rakennusvaiheista voi lukea osoitteessa https://forums.bit-tech.net/index.php?threads/mahogany-desk-by-husky-bongs-finished.319792/.

Vesijäähdytteiset tietokoneet
Jimm’s esittelee Assemblyssa kokonaan itse suunnittelemansa vesijäähdytettyjen pelitietokoneiden uuden linjaston. Ensimmäinen näistä tietokoneista on Jimm’s Leviathan, joka on todellinen merihirviö! Se on syönyt paljon tehokkaita komponentteja, kuten tehokkaan NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti -näytönohjaimen ja 4,8 gigahertsin kellotaajuuteen viritetyn Intel i7-8700K -prosessorin. Keskusmuistina on 32 gigatavua upeita G.Skill Trident Z RGB -muistikampoja ja tallennustilana on yhden teratavun nopea Samsung 970 EVO M.2 NVMe -SSD-levy.

Laadukkaista komponenteistaan huolimatta jäähdytysjärjestelmä on tämän tietokoneen teknisesti kiinnostavin osa. Leviathanin tuottama lämpö pysyy kurissa EK Water Blocksin vesijäähdytystuotteiden avulla. Kokonaisvaltaiseen jäähdytysjärjestelmään kuuluvat erilliset jäähdytinyksiköt prosessorille, emolevylle ja näytönohjaimelle. Lisäksi kaksi erillistä jäähdytinrimaa, laadukkaat jäähdytinputket ja -liittimet sekä RGB-valaistus täydentävät upean kokonaisuuden.

Vesijäähdytettyjen pelitietokoneiden uusi linjasto tulee myyntiin myöhemmin elokuussa, jolloin julkaistaan myös muut mallit ja hinnoittelu.

noblechairs-pelituolit
Saksalaiset noblechairs-pelituolit ovat maailman parhaiden kilpa-autojen innoittamia. Ne ovat erinomainen valinta yksilölliseen ja tarkan yksityiskohtaiseen ergonomiaan. Ammattipelaajien kanssa yhdessä suunnitellut pelituolit näyttävät ja tuntuvat täydellisiltä pitkienkin pelisessioiden aikana. Ne tukevat pelaajaa monella eri tavalla ja helpottavat pelaamisen tuomaa fyysistä rasitusta. Kattava mallisto tarjoaa useita vaihtoehtoja eri ominaisuuksia arvostaville pelaajille. Uudet noblechairs-pelituolit ovat esillä Jimm’sin Assembly-osastolla ja käytössä useissa Assemblyn peliturnauksissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta https://www.jimms.fi/fi/Product/List/000-17W?ob=6&fq=hero&fv=1410.

Assembly
Assembly-tietokonetapahtuma on myös Suomen johtava elektronisen urheilun turnaustapahtuma. Viikonlopun aikana mitellään useita kilpaturnauksia, jotka pelataan Jimm’s-pelitietokoneilla. Kaikkiaan Assemblyssä on käytössä toistasataa Jimm’s-tietokonetta eri kohteissa niin pelikäytössä kuin esimerkiksi tubettajien työkaluina.

Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s on yksi Assemblyn pääyhteistyökumppaneista ja tapahtuman virallinen laitteistotoimittaja. Jimm’s keskittyy tuotetarjonnallaan pelaamiseen ja elektroniseen urheiluun. Siksi myös Assemblyssä tuodaan elektroninen urheilu voimakkaasti esiin. Tapahtuman aikana Jimm’sin osaston tapahtumalavalla vierailee useita e-urheilijoita eri pelitiimeistä jakamassa nimikirjoituksia ja tapaamassa fanejaan.

Jimm’sin osastolla järjestetään muutenkin monenlaisia aktiviteetteja ja esitellään monipuolista lisätarvikkeiden valikoimaa erinomaisten tarjousten saattelemana. Osastolla toimii myös ilmainen tietokonehuolto tapahtuman kävijöille. Mahdolliset varaosat veloitetaan erikseen.

Jimm’s-osaston tapahtumia voi seurata viikonlopun aikana yrityksen Facebook-uutisvirrasta osoitteessa www.facebook.com/jimmspcstore/.

Lisätietoja
http://www.jimms.fi/Assembly
http://www.assembly.org
http://bit.ly/JimmsPCstore (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2017 liikevaihto oli 43,4 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 42 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.