Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti POWERED-latausaseman iPhone-älypuhelimille.

Logitech POWERED -latausasema on iPhone-älypuhelimille luotu apuväline, joka lataa Apple-älypuhelimet langatonta lataustekniikkaa hyödyntäen. Applen kanssa yhteistyössä luotu latausasema on tyylikäs, vaivaton ja helppokäyttöinen. Latausasema mahdollistaa puhelimen käytön miellyttävässä katselukulmassa pysty- ja vaakatasossa. Logitech POWERED on yhteensopiva iPhone 8-, iPhone 8 Plus- ja iPhone X -älypuhelinten kanssa.

”POWERED täydentää iPhone-puhelinten eleganttia tyyliä ja käyttömukavuutta ainutlaatuisella tavalla. Langaton lataaminen on kätevä ja vaivaton tapa käyttää puhelinta jopa sitä ladatessa”, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden johtaja Michele Hermann. ”Toisin kuin perinteisissä kiinteissä latausyksiköissä, puhelimen ei tarvitse olla POWERED-latausasemassa juuri oikeassa asennossa latautuessaan. Riittää, kun puhelimen asettaa POWERED-latausaseman kouruun. Helppous korostuu etenkin iPhone X -mallin kanssa, jonka käyttäjät voivat hyödyntää puhelimen Face ID -kirjautumista vaivatta.”

Logitech POWEREDin ansiosta videoiden katsominen, ruokaohjeiden lukeminen tai videopuhelut ovat kuin lastenleikkiä jättäen samalla kädet vapaaksi. Kumipinnoitettu ja u-muotoiltu kouru pitää iPhonen paikoillaan ja samalla ladattuna, vaikka käytössä olisi ohut (enintään kolme millimetriä paksu) suojakuori. POWERED on Qi-sertifioitu langaton latausasema, jossa on yhdysrakenteinen suojaus ylikuumentumista vastaan. Näin se ei aiheuta vaaraa ympäristölleen tai itselleen.

Latausaseman yläreunassa oleva merkkivalo ilmaisee lataamisesta. Valo on sijoitettu siten, ettei se loista häiritsevästi puhelimen takaa. Muotoilultaan POWERED on hillityn tyylikäs ja sopii oivallisesti niin kodin kuin toimistotilankin sisustukseen.

Hinta ja saatavuus
Logitech POWERED tulee myyntiin Logitechin ja Applen omiin verkkokauppoihin elokuun aikana 89,90 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitech.com/fi-fi/smartphone-accessories
http://bit.ly/2Kw6cuN (kuvia)

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Jaybird, Logitech G, Ultimate Ears ja ASTRO Gaming. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.