Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on julkistanut Assassin’s Creed Valhalla -toimintaroolipelin julkaisun jälkeiset lisäosat, joissa pelaajat pääsevät matkalle Irlantiin sekä piirittämään Pariiisia.

Pelin kausikortin lisäsisältö laajentaa jo entuudestaan monipuolisen pelin tekemistä uusin tavoin ja omilla jännittävillä tarinoillaan. Lisäksi kaikille pelaajille tulee tarjolle eri vuodenaikoihin perustuvaa kausikohtaista sisältöä. Jokainen kausi kestää kolme kuukautta ja näistä ensimmäinen alkaa joulukuussa.

Pelin kausikortti sisältyy Assassin’s Creed Valhalla -pelin Gold-, Ultimate- ja Collector Edition -painoksiin. Kausikortin voi myös ostaa erikseen 39,99 euron hintaan. Kausikortti sisältää Legend of Beowulf -tehtäväpaketin sekä Expansion 1 – Wrath of the Druids- ja Expansion 2 – The Siege of Paris -lisäosat.

Legend of Beowulf tutustuttaa pelaajan legendaarisen Beowulfin tarinaan ja hahmoon. Tehtäväpaketti on pelattavissa heti pelin julkaisun myötä. Keväällä 2021 julkaistava Wrath of the Druids -lisäosa vie pelaajat Irlantiin ja tutustuttaa heidät muinaisiin, salaperäisiin druideihin. Mitkä ovatkaan kultin tarkoitusperät ja tavoitteet, ja keitä siihen kuuluu? Kiehtova matka kelttien maailmaan esittelee pelaajalle upean vihreän saaren lumoavia maisemia ja täysin uudenlaisia vihollisia.

The Siege of Paris -lisäosassa matkataan nimensä mukaisesti Pariisiin ja tutustutaan historialliseen Pariisin-piiritykseen. Sodan repimä Frankkien valtakunta on otollinen viikinkiryöstäjille, jotka tunkeutuvat maahan Seine-jokea pitkin. Luvassa on kiehtovaa juonittelua ja rajuja taisteluita historiallisen Pariisin alueella.

Ilmaissisältönä tarjolle tulevat pelikaudet sisältävät paljon kiehtovaa pelattavaa, kuten omien asumusten kehittämistä, uusia pelitiloja ja kausikohtaisia tapahtumia. Joulukuussa alkavalla ensimmäisellä kaudella pelaaja pääsee laajentamaan omaa asuinaluettaan, tutustumaan Yule-festivaaliin, ottamaan osaa jokiryöstöihin ja kokemaan Jomsviking-taistelijoiden mahdin moninpelitilassa. Lisäksi mukana on uusia taitoja, aseita, varusteita ja taitoja sekä kosmeettista pelisisältöä.

Maaliskuussa alkava toinen kausi tuo mukanaan uuden kausitapahtuman, Jomsvkiking-päivityksen, uusia taisteluita ja varusteita sekä lisää kosmeettista pelisisältöä. Lisätietoja toisesta pelikaudesta sekä tulevasta kolmannesta ja neljännestä pelikaudesta julkaistaan myöhemmin.

Pelin lisäsisältöä esittelevän videon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/bcjZWazogRI.

Assassin’s Creed Valhalla julkaistaan 10. marraskuuta 2020 Xbox Series-, Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli tulee saataville UPLAY+- ja Stadia-pelipalveluihin. Peli julkaistaan myös PlayStation 5 -pelikonsolille sen julkaisun yhteydessä, 12 marraskuuta. Peli julkaistaan myöhemmin Amazon Luna -pelipalvelulle.

Assassin’s Creed IV Black Flag- ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Ubisoft Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/assassins-creed/valhalla
https://bit.ly/2y0c2EN (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.