Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkaisi suorituskykyiset ja kompaktit klassikkokaiuttimet monipuoliseen äänentoistoon.

Z333

Logitech Multimedia Speakers Z333 tarjoaa sekä tuhtia bassotoistoa että kirkkaan ja erottelukykyisen äänimaailman kompaktissa klassikkopaketissa. Kaiutinjärjestelmä soveltuu mainiosti pelaamiseen, elokuvien katseluun ja musiikin kuunteluun.

Kaiutinjärjestelmä täyttää Logitechin korkeat vaatimukset, jotka ovat tehneet yrityksestä maailman suosituimman tietokonekaiuttimien valmistajan. Kaiuttimien kulmikas klassikkomuotoilu korostaa elementtien pyöreää olemusta ja tuo laadukkaalle äänentoistolle myös visuaalisesti arvokkaan vaikutelman.

Peräti 80 watin huipputehoon ja jatkuvaan 40 watin RMS-tehoon yltävään kaiutinjärjestelmään kuuluu kahden satelliittikaiuttimen lisäksi bassokaiutin. Viiden tuuman kaiutinelementillä varusteltu ja eteenpäin suunnattu bassokaiutin huolehtii matalista taajuuksista ja tuo jykevää elävyyttä äänentoistoon.

Kaiutinjärjestelmässä on sekä RCA-liitäntä että 3,5 millimetrin stereoliitäntä, joten Logitech Z333 voidaan liittää lähes mihin tahansa tietokoneeseen, tablettilaitteeseen, älypuhelimeen ja televisioon. Lisäksi erillinen hallintayksikkö toimii äänenvoimakkuuden säätimenä ja virtakytkimenä. Siinä on myös kuulokeliitäntä yksityistä kuuntelua varten.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Multimedia Speakers Z333 tulee saataville lokakuun aikana 54,95 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/multimedia-speakers-z333
http://bit.ly/1uUunrl (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.