Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin Vogel’s SOUND -kiinnitysratkaisut Sonos-kaiuttimille. Näin kaiuttimet on helpompi tuoda osaksi sisustusta missä tahansa tilassa.

Vogels_sound4303-sound4201

Vogel’sin SOUND-sarjan kiinnitysratkaisut on luotu kaiuttimien sijoittamiseen seiniin tai lattialle. Näin kaiuttimet on entistä helpompi sijoittaa sisustusta kunnioittavalla tavalla haluttuun paikkaan äänentoiston tästä kuitenkaan kärsimättä. Kiinnitysratkaisut myös säästävät tilaa helpolla tavalla.

Vogel’s SOUND -kiinnitysratkaisut on suunniteltu erityisesti Sonos-kaiuttimia varten, mutta niitä voidaan käyttää myös muiden merkkien kanssa. Valikoimaan kuuluu suosittuja PLAY: 1- ja PLAY: 3 -kaiuttimia varten luodut lattia- ja seinätelineet. Sekä seinä- että lattiamallit ovat saatavilla sekä tyylikkään valkoisena että muodikkaan mustana.

Tilaa säästävät seinätelineet
Perinteisesti kaiuttimet on haluttu sijoittaa korvan korkeudelle parhaan akustiikan takia. Vogel’sin kiinnitysratkaisujen ansiosta kaiuttimet voidaan sijoittaa tilan vaatimusten mukaan, sillä kaiuttimia voidaan kallistaa jopa 30 astetta korkeussuunnassa ja peräti 70 astetta sivusuunnassa. Näin kaiuttimet voidaan suunnata halutulla tavalla missä ikinä ne ovatkin. Seinäkiinnityksiä varten löytyvät mallit ovat Vogel’s SOUND 4201 for Sonos PLAY:1 ja Vogel’s SOUND 4203 for Sonos PLAY:3.

Kätevät lattiatelineet
Kun seiniin ei haluta tehdä reikiä tai kun liikuteltavuus on tärkeää, on vaihtoehtona kiinnittää kaiuttimet tukevasti seisovaan lattiatelineeseen. Kaiuttimet on helppo sijoittaa 84 senttimetrin korkuiseen lattiatelineeseen ja ne ovat luonnostaan sopivalla korkeudella. Tarpeen mukaan lattiatelineet on helppo siirtää toiseen paikkaan. Lattiatelineet ovat Vogel’s SOUND 4301 for Sonos PLAY:1 sekä Vogel’s SOUND 4303 for Sonos PLAY:3.

Vogel’s – yli 40 vuotta kodin viihtyvyyttä
Pyrkimys hyvään äänentoistoon vie Vogel’sin historian yli neljän vuosikymmenen päähän. Yrityksen perustaja Harry Vogels suunnitteli ensimmäisen kaiuttimen seinätelineen pyrkimyksenään luoda täydellinen akustinen ratkaisu rakastamalleen jazz-musiikille. Siitä lähtien Vogel’s on kasvanut ja laajentunut, mutta samalla aina säilyttäen erikoistumisensa äänentoisto- ja näyttölaitteiden kiinnitysratkaisuihin, jotka kohentavat ihmisten viihdenautintoa mukavalla tavalla.

Saatavuus ja hinnoittelu
Vogel’s SOUND 4201 for Sonos PLAY:1, Vogel’s SOUND 4203 for Sonos PLAY:3, Vogel’s SOUND 4301 for Sonos PLAY:1 ja Vogel’s SOUND 4303 for Sonos PLAY:3 ovat saatavana välittömästi 39, 49, 89 ja 119 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=s%3Asonos%3Asonos%24
https://youtu.be/nMcXn8GGV4w (esittelyvideo)
http://bit.ly/1zZxC6s (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Vogel’s
Hollantilainen Vogel’s käynnistyi henkilökohtaisesta intohimosta ja täydellisyydentavoittelusta. Se kehittyi myöhemmin menestyväksi kansainväliseksi yritykseksi tarjoamalla korkealaatuisia audio-, video- ja multimedialaitteiden telineitä ja kiinnitystarvikkeita. Vogel’s-tuotteissa yhdistyvät joustava käytännöllisyys, toimivuus ja tyylikäs muotoilu. Vogel’s on vuodesta 1973 lähtien tuottanut arvostettuja ja palkittuja tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua. Nykyään Vogel’s on maailmankuulu korkealaatuisista kiinnitysratkaisuista sekä LCD-, plasma- ja LED-televisioille, audio- ja videotuotteille että tablettilaitteille. Vogel’s-tuotteet on luotu tuomaan lisämukavuutta jokapäiväiseen elämään. Lisätietoja osoitteessa www.vogels.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.