Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Assassin’s Creed Odyssey -toimintaseikkailun jatkosuunnitelmat. Pelin varsinaisen tarinakaaren päätyttyä on luvassa kokonaan uusia, moniosaisia jatkoseikkailuja, jotka vievät pelaajan uudenlaisten haasteiden ja tarinoiden pariin.

Muutaman viikon välein julkaistavat lisäepisodit rakentavat yhdessä mittavan tarinakokonaisuuden, joka tarjoaa Assassin’s Creed Odysseylle pelattavaa vielä kuukausiksi pelin julkaisun jälkeenkin.

Näistä ensimmäinen on joulukuussa julkaistava Legacy of the First Blade -tarina, joka kertoo assassiinien piiloterän syntykertomuksen. Keväällä 2019 puolestaan julkaistaan The Fate of Atlantis -lisäosa, joka paljastaa muinaisen kaupungin taustoja ja asettaa pelaajan vastakkain myyttisten olentojen kanssa. Kumpikin isoista tarinalinjoista jakaantuu useampaan episodiin, joita julkaistaan noin kuuden viikon välein.

Myös erilaiset myyttiset hirviöt ja olennot sekä persoonalliset palkkionmetsästäjät ja hurjat sotalaivat ovat pelaajien horisontissa kohdattavana. Näiden voittamisesta saatavalla valuutalla pelaajat voivat hankkia käyttöönsä mitä mahtavimpia aseita ja panssareita. Lisätarinoiden ohella Assassin’s Creed Odyssey saa pienempiä The Lost Tales of Greece -ilmaispäivityksiä, jotka niin ikään täydentävät kreikkalaista, myyttien rikastamaa pelimaailmaa mitä erilaisin hahmoin, pientehtävin ja uusin varustein.

Sokerina pohjalla kausikortti sisältää remasteroidun version Assassin’s Creed III -toimintapelistä, joka vie pelaajan Yhdysvaltojen vallankumouksen aikoihin Amerikan pohjoisosiin. Assassin’s Creed III on päivitetty ajanmukaiselle tasolle 4K-näyttötarkkuudella ja HDR-värikirjolla sekä PlayStation 4 Pro- ja Xbox One X -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Assassin’s Creed III -kokonaisuus sisältää peruspelin lisäksi myös sen lisäosat, kuten Benedict Arnold -tehtävät, Hidden Secrets -lisäosan ja The Tyranny of King Washington -päivityksen. Mukaan kuuluu myös Assassin’s Creed Liberation Remastered -pelikokonaisuus.

Pelin kausikortti sisältyy sekä pelin Gold-versioon että muihin erikoisversioihin. Pelin perusversion omistajat voivat ostaa kausikortin erikseen. Assassin’s Creed Odysseyn kausikortista ja sekä ilmaisista että kausikorttiin sisältyvistä lisäosista kertoo parhaiten vasta julkaistu video, joka on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/ZHEuXk4fxPo.

Assassin’s Creed Odyssey syöksee pelaajat muinaiseen Kreikkaan suosittujen assassiinien pariin. Tällä kertaa äärimmäisen suosittu pelisarja kuljettaa toimintavetoista tarinankerrontaa kohti roolipelien monipuolisuutta ja antaa pelaajille entistä enemmän valinnanvaraa. Uusi keskustelujärjestelmä, kahden pelihahmon valinta sekä Spartan ja Ateenan väliset taistelut ovat keskeisiä osia myös meritaisteluita yhdistävässä eeppisessä tarinassa. Historiallisesti keskeiset hahmot ja myytit ovat vahvasti mukana läsnä Kreikan menneisyyttä sivuavassa pelikokonaisuudessa.

Assassin’s Creed Odyssey julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 5. lokakuuta 2018.

Lisätietoja
www.assassinscreed.com
http://bit.ly/2MmNKuB (kuvia)