PAN Vision Finlandin (www.panvision.com) jakelema ja Capcomin julkaisema Mega Man 11 -toimintapeli on nyt testattavissa ilmaiseksi ladattavana demoversiona.

Mega Man 11 -toimintapelin demoversio on saatavana Nintendo Switch-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Itse peli julkaistaan 2. lokakuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Lisäksi peli saa digijulkaisunsa samana päivänä Nintendo Switch -pelikonsoleille ja pc-tietokoneille.

Kolmikymppisiään yhä juhlistava Mega Man -pelisarja on todellinen toiminta- ja tasohyppelypelien klassikko. Pelisarjan ensimmäinen osa julkaistiin kotimaassaan Japanissa jo vuonna 1987 (Euroopassa vasta 1989) ja siitä lähtien on Mega Man ollut rakastettu pelihahmo, joka on määrittänyt pelikonsolipelejä omalla, ainutlaatuisella tyylillään. Mega Man 11 on puolestaan ensimmäinen uusi Mega Man -peli, joka ilmestyy nykyiselle konsolisukupolvelle ja on jo sellaisenaan merkittävä merkkipaalu pelisarjan historiassa.

Mega Man 11 on odotettua jatkoa toimintapelin ja tasoloikan muodossa. Pelissä yhdistyvät toisiinsa klassinen sivuttain vierittyvä toiminta ja toisaalta uudet, raikkaat ideat. Legendaarinen Blue Bomber kohtaa uudessa seikkailussa kahdeksan robottiherraa, joiden kukistamista vaaditaan maailman pelastamiseksi. Niin sanotussa 2.5D-pelimaailmassa yhdistyvät toisiinsa kaksiulotteisen tasoloikan ja 3D-pelin parhaat puolet. Lopputuloksena on kaunis ja värikylläinen käsin piirretty pelimaailma, jonka maisemat viehättävät silmää pelitunnista toiseen.

Innovatiivinen kaksoisvarusteominaisuus vahvistaa Mega Manin kykyjä, kuten voimaa ja nopeutta, tuoden samalla mukaan roppakaupalla taktisuutta keskelle nopeatempoista toimintaa. Lisäksi Mega Man 11:ssä on useita vaikeustasoja, joten peli tarjoaa juuri sopivasti haastetta aiempaan pelikokemukseen katsomatta.

Mega Man 11 -pelin demoversio tarjoaa pelaajalleen mahdollisuuden valita näistä eri vaikeustasoista ja kokea pelin haasteet robottikoira Rush apunaan. Demoa kokeilevat pelaajat ottavat samalla osaa Bust Block Man -peliyhteisön haasteeseen, jonka kautta pelaajan on mahdollista saada ainutlaatuisia erikoisesineitä käytettäväksi pelin ostoversioissa. Block Man -vihollisen nujertaneet pelaajat voivat juhlistaa onnistumistaan sosiaalisessa mediassa #BustBlockMan-tunnuksella ja pysyä näin perillä miten peliyhteisö pärjää taistelussa Block Mania vastaan.

Demoversion kunniaksi Capcom on julkistanut uuden esittelyvideon Mega Man 11 -pelistä. Video esittelee robottimestari Bounce Manin sekä hänen eläväisen Boing-Boing Park -tasonsa. Esittelyvideon voi katsoa ja ladata osoitteesta http://bit.ly/2oP88q6.

Lisätietoja
http://megaman.capcom.com/mm11.html
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2oP88q6 (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.