Pelikonsoli- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on vahvistanut, että ensi viikolla myyntiin tuleva Assassin’s Creed III on jo lyönyt yhtiön aiemmat ennakkomyyntiennätykset.

ac3

Assassin’s Creed III on Ubisoftin ennakkomyydyin peli yhtiön historiassa. Pelin ennakkotilaukset ovat olleet kaksinkertaiset viime vuoden Assassin’s Creed Revelations -peliin verrattuna.

”Assassin’s Creed III:n ennakkotilaukset Pohjoismaiden GameStop-liikkeissä ovat olleet 180 prosenttia viime vuotta suuremmat, joten peli on hyvässä vauhdissa ollakseen yksi vuoden 2012 myydyimmistä peleistä”, sanoi GameStopin kansainvälisestä tuotemyynnistä, markkinoinnista ja digitaalisesta kaupasta vastaava Michael van den Berg. ”Lisäksi Ubisoft tuo Season Pass -vuosikortin ja huippulaadukkaita DLC-lisäosia lisäämään kuluttajien innokkuutta.”

Assassin’s Creed III ilmestyy PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille 31. lokakuuta. PC-tietokoneille peli ilmestyy marraskuun 22. päivänä ja Wii U -pelikonsolille 30. marraskuuta alkavan julkaisukauden aikana.

Assassin’s Creed III
Pelimaailman ylistämä Assassin’s Creed -pelisarja vie tällä kertaa pelaajat Yhdysvaltojen vallankumouksen aikoihin 1700-luvun loppupuolelle. Historiaan vaikuttaneiden salamurhaajien tarina laajenee uudelle mantereelle ja esittelee uuden keskushahmon, Connor Kenwayn.

Täysin uuden pelimoottorin myötä pelattavuus ja graafinen puoli ovat kokeneet mullistavia uudistuksia, joka välittyy pelaajille entistä upeamman pelimaailman muodossa. Myös pelin tarinalta sopii odottaa maukkaita yllätyksiä, kun mukana nähdään sellaisia merkittäviä historiallisia hahmoja, kuten George Washington ja Benjamin Franklin.

Lisätietoja
www.assassinscreed.com

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/