Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti suunnitelmansa suomalaisen RedLynx-pelistudion luomalle Trials Rising -pelille ja sen julkaisun jälkeiselle pelisisällölle.

Moottoripyöräilyä, tasapainotaitoja ja oikeanlaista vauhdin hallintaa toisiinsa yhdistävä Trials Rising vie pelisarjan entistä pidemmälle. Myös pelin julkaisun jälkeen tarjottava lisäsisältö ja pelin sisäinen räätälöitävyys on omaa luokkaansa.

Trials Rising -pelin jatkosuunnitelmiin lukeutuu erityinen Trials Rising Expansion Pass -kausikortti. Lisäksi pelissä on runsaasti erilaisia tapahtumia ja kausikohtaisia sisältöpäivityksiä, joiden avulla kisavetoinen anti pysyy alati tuoreena ja kiinnostavana.

Trials Rising Expansion Pass -kausikortin myötä pelin sisältö laajenee matkaksi halki Yhdysvaltojen sekä eteläiselle puolelle maapalloa erilaisiin kohteisiin ympäri maailmaa. Kaikkiaan kausikorttiin sisältyy yhteensä 55 uutta rataa, kaksi kokonaista pelilaajennusta ja kaksi erilaista laajennuspakettia ajajille.

Trials Rising Sixty Six on laajennuspaketeista ensimmäinen ja vie pelaajan matkalle legendaarisen Route 66:n tietämille Amerikan Yhdysvaltoihin. Tarjolla on monenlaista tekemistä ja lisävarustetta amerikkalaiseen makuun paikallisen kulttuurin painotukset huomioiden. Esimerkkinä mainittakoon painotus amerikkalaisen jalkapallon ympärille keskittyvään vapaa-ajan viettoon varusteineen ja asusteineen.

Trials Crash and Sunburn on toinen laajennuspaketti ja se vie virtuaaliajajan eteläiselle pallonpuoliskolle. Luvassa on vauhdikasta menoa aina Perun viidakon peittämistä vuoristoista Etelännavan jäisiin maisemiin. Samalla laajennus tuo mukanaan kaksi uutta moottoripyörävaihtoehtoa ja tutkimusmatkaajan asukokonaisuuden. Stuntman Rider -paketti antaa pelaajan käyttöön aidon stunttimiehen asun ja asiaan kuuluvat temppuradat, joissa uhmataan painovoimaa hauskalla tavalla. Samurai Item -paketti lahjoo pelaajan aidon japanilaisen samuraitaistelijan hengellä ja varustein, joilla itse kukin voi erottua radoilla entistä erikoisempana ja näyttävämpänä kuljettajana.

Trials Rising -moottoripyöräilyssä on kyse sekä itsensä että muiden voittamisesta ja vauhdikkaasta kilpailusta, joten on syytä kiinnittää huomiota myös pelin erilaisiin kisakausiin. Näiden myötä tarjolle tulee uudenlaisia räätälöintivaihtoehtoja kuljettajille erilaisista asennoista ja animaatioista monipuolisiin varusteisiin sekä kuljettajalle että moottoripyörälle. Lisäksi kausipäivitysten myötä on luvassa tapahtumakohtaisia erikoishaasteita, kuten pääsiäisteemainen pääsiäiskisa. Näiden lisäksi luvassa on myös erilaisia viikkohaasteita, joiden sisältö vaihtelee viikoittain.

Helsinkiläisen RedLynx-pelistudion loihtima Trials Rising on legendaarisen Trials-pelisarjan kunnianhimoisin ja kokonaisvaltaisin pelikokemus. Pelissä saadaankin nauttia paitsi pelisarjan klassisimmasta annista taito- ja haastepainotuksineen, myös entistä monipuolisemmasta räätälöintimahdollisuudesta oman kuljettajan ja moottoripyörän suhteen. Helsinkiläisstudion lisäksi peliä ovat olleet tekemässä yhteistyössä Ubisoft Kiev- ja Ubisoft Odessa – pelistudiot.

Trials Rising -peli on ennakkotilattavissa Standard- ja Gold-versioina. Trials Rising Standard Edition sisältää pelin ilman lisämateriaalia, kun taas Gold-versio sisältää peruspelin lisäksi pelin kausikortin yllä mainituilla laajennuspaketeilla ja varustelaajennuksilla. Lisäksi pelin ennakkotilaajat saavat Jungle Rider -paketin, joka tarjoaa pelissä pelaajan käyttöön ainutlaatuisen gorillapuvun ja maastovärin moottoripyörälle. Toisena etuna pelaajat saavat Wild West Rider -paketin, joka sisältää cowboy-asun ajajalle ja rodeovalon moottoripyörälle. Kumpikin ennakkotilaajan paketti sisältää viisi lisäesinettä kuljettajalle ja yhden moottoripyörälle.

Sokerina pohjalla Ubisoft on julkistanut pelistä hauskan, RedLynx-pelistudiolla kuvatun esittelyvideon, jonka voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/e2r5Aoj-nTY.

Trials Rising julkaistaan maailmanlaajuisesti sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 26. helmikuuta 2019.

Lisätietoja
www.trialsgame.com
http://bit.ly/2nTH8VF (kuvia)