Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin monipuolisen valikoiman Apple iPhone 7 -lisätarvikkeita.

aurora_iphone7

Viime viikolla julkistettu Apple iPhone 7 on Applen älypuhelimien lippulaivamalli. Näyttävän muotoilun ohella puhelin rakentuu huipputason teknologiasta ja monista kätevistä teknisistä oivalluksista. Laadukaskin puhelin kaipaa suojausta ja toisinaan myös lisää virtaa kesken matkanteon. Aurora Groupin kattavasta valikoimasta löytyy lisätarvikkeita moneen tarpeeseen.

Hyväkin älypuhelin on altis kolauksille ja pudotuksille. Kovalle alustalle putoaminen voi helposti hajottaa älypuhelimen näytön. Siitä koituu sekä harmia että kustannuksia. Onneksi näytön voi suojata helposti ja tehokkaasti. PANZER Premium Full-Fit Tempered Glass -näytönsuoja on käytännössä näkymätön, mutta silti se suojaa näyttöä naarmuilta, kolauksilta ja lialta.

Erilaisten teknisten laitteiden muodikkuus, näyttävyys ja yhteensopivuus vaatteiden tai asusteiden kanssa ei ole itsestäänselvyys. Sekä muodikkaan Guessin että tyylistään tunnetun italialaisen PUROn näyttävät suojakotelot helpottavat asiaa tuomalla näyttävät värit, trendikkäät kuvioinnit ja silmää miellyttävät materiaalit osaksi suojausta. Metallinen eleganssi, ajaton musta tyylikkyys ja monet kauniit värivaihtoehdot saavat iPhonen sulautumaan osaksi muodikasta asukokonaisuutta. Vaihtoehtoja löytyy pinkistä satiinista ja pirteistä glitter-pinnoista hillittyyn harmaaseen.

Vaativampaa suojausta haluaville löytyy monenlaisia vaihtoehtoja. Dog & Bonen Splash44- ja Wetsuit-suojat kestävät sekä pölyä, lunta, vettä että kolahduksia. Armeijastandardit täyttävien suojien ansiosta puhelimet kestävät pudotuksia jopa kahden metrin korkeudesta. Lisäksi Wetsuit-suoja tekee puhelimesta täysin vesitiiviin. Menevälle kulkijalle sopii Urban Armor Gear Monarch Premium Case, jonka kumireunat ja komposiittirakenne suojaavat puhelinta iskuilta tehokkaasti.

Yhä useammalle käyttäjälle erilaisten maksu- ja muiden korttien kantaminen älypuhelinten mukana on tehnyt lompakosta lähes turhan. Korttipaikoilla ja setelitaskulla varustettuja iPhone 7 -suojakoteloita löytyy moneen makuun eri materiaali- ja värivaihtoehdoilla. Esimerkiksi Krusellin, Essentialsin ja PUROn lompakkomalliset kotelot tarjoavat puhelimille laadukasta suojaa usealla korttipaikalla.

Apple iPhone 7 -älypuhelimissa ei ole enää 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää. Siksi musiikinkuunteluun sopii jatkossa parhaiten langattomat Bluetooth-kuulokkeet. Äärimmäisen kevyet, vain 15 grammaa painavat JVC HA-EBT5 In-Ear -tulppakuulokkeet on suunniteltu liikkuvaan menoon. Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta ne pysyvät päässä myös kovassa liikkeessä. Usb-liitännän kautta ladattavat kuulokkeet soittavat musiikkia jopa 4,5 tuntia yhdellä latauskerralla.

Puhelintaan paljon käyttävälle matkaajalle on lisäakku kallisarvoinen lisätarvike. PURO Ultra Slim FastCharger Power Bank on ohut ja helposti mukana kulkeva akku, joka lataa iPhonen akun nopeasti täyteen.

Saatavuus ja hinnoittelu
Apple iPhone 7 -tarvikevalikoiman tuotteet ovat saatavana 9,95 – 85 euron kuluttajahinnoilla. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://bit.ly/2cQfGpT (tuotevalikoima)
http://bit.ly/2cxggrJ (tuotekuvia)

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin.