Laadukkaasta luujohdinteknologiastaan tunnettu ja palkittu AfterShokz tehostaa liikuntaa uusilla ja turvallisilla kuulokkeilla.

aftershokz_runner2

Kesän jälkeen lenkkipolut ja pyörätiet houkuttelevat liikunnan pariin aivan uudella tavalla. Alkava syksy onkin mitä oivallisinta aikaa vaikkapa lenkkeilyyn, kun kellertyneet lehdet ja miellyttävän viileä lämpötila luovat upeat puitteet monenlaiseen ulkoliikuntaan.

Yhä useammalle liikkujalle musiikki on keskeinen osa liikkumisen nautintoa. Tästä on myös todistettua tutkimustietoa. Musiikin on todettu vähentävän liikunnasta aiheutuvan lihaskivun aistimista sekä lisäävän liikunnan tehokkuutta ja yleistä jaksamista.

Etenkin hieman reipastempoisempi musiikki saattaa kuuntelijansa helposti entistä parempiin tuloksiin ja auttaa suoriutumaan urheilusuorituksessa entistä paremmin. Tehokkuuden parantuminen on havaittu yksilöliikkumisen ohella myös ryhmäliikunnassa.

Ulkoliikunnassa on järkevää sijoittaa äänentoiston ohella turvallisuuteen. Siinä missä perinteiset tulppa- tai nappikuulokkeet tuovat äänen suoraan korvan sisälle, ne myös peittävät ulkoa tulevat äänet turhan tehokkaasti. Tämä luo riskitilanteita esimerkiksi liikenteen suhteen.

AfterShokz-urheilukuulokkeet ovat turvallisin tapa nauttia musiikista tai vastata puheluun ympäristöäänien peittymättä. Nämä kuulokkeet on muotoiltu pysymään päässä kovassakin liikkeessä. Huipputasoisen äänentoiston ja luujohtumistekniikan ansiosta musiikista nauttiminen hoituu liikuntamuodosta riippumatta.

Luujohtumisessa ääni aistitaan kallon luiden kautta kulkematta korvien tärykalvojen kautta. Näin aistittu ääni kulkee suoraan sisäkorvaan. Kuulokkeet lepäävätkin poskiluiden päällä korvien edessä ja näin korvakäytävät jäävät täysin avoimiksi.

AfterShokz Bluez 2S
Langattomat AfterShokz Bluez 2S -urheilukuulokkeet on tarkoitettu laatua vaativalle kuuntelijalle, jolle helppous, käytännöllisyys ja hyvä äänenlaatu ovat olennaisia valintakriteereitä. Hieltä, kosteudelta ja pölyltä suojatut kuulokkeet (IP55-taso) toistavat musiikkia jopa kuusi tuntia yhdellä latauksella. Bluetooth-tekniikan ansiosta langaton äänentoisto on tarkkaa ja laadukasta.

Kuulokkeet sopivat myös äänipuheluihin, sillä langattoman ja melua vaimentavan mikrofonin ansiota puheluiden vastaanottaminen sujuu vaivatta ja liikuntaa haittaamatta. Kokonaisuus on viimeistelty kätevällä puhepalautteella.

AfterShokz Bluez 2S -urheilukuulokkeet ovat saatavana mustana, punaisena ja vihreänä.

AfterShokz Sportz M3
Langalliset ja edulliset AfterShokz Sportz M3 -urheilukuulokkeet sopivat keveytensä ansiosta mainiosti lenkkeilyyn ja muuhun liikuntaan. Melua vaimentavan mikrofonin ansiosta ne sopivat myös puheluiden vastaanottamiseen.

AfterShokz Trekz Titanium Pink
Yllä mainittujen uusien mallien lisäksi aiemmin julkaistuihin AfterShokz Trekz Titanium -urheilukuulokkeisiin on tullut uutena värivaihtoehtona pirteä pinkki. Titaanirunkoiset Trekz Titanium -urheilukuulokkeet ovat kestävät ja joustavat. Kuulokkeiden pinnoite on puolestaan hikoilua ja kosteutta kestävää materiaalia. Kuulokkeet on suojattu myös pölyltä (IP55-taso).

Luujohtumistekniikan ansiosta AfterShokzin urheilukuulokkeet ovat myös oivallinen valinta näkö- ja kuulovammaisille. Näkövammaisia ulkoisten äänien kuuleminen auttaa ulkona liikkumisessa. Monille kuulovammaisille ja korvakäytävän ongelmista kärsiville luujohtaminen on puolestaan ratkaisu laadukkaasta äänentoistosta nauttimiselle.

Saatavuus ja hinnoittelu
AfterShokz Bluez 2S, AfterShokz Sportz M3 ja AfterShokz Trekz Titanium Pink ovat saatavilla välittömästi 99, 69 ja 149 euron suositushinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.aftershokz.com
www.boston.fi
http://bit.ly/27YDAlC (tuotekuvia)
https://youtu.be/JKm_pzy-iUM (esittelyvideo)

AfterShokz
AfterShokz tuo patentoidun luujohtumistekniikan urheilu- ja Bluetooth-kuulokkeille kuluttajaystävälliseen hintaan. Alkujaan armeijakäyttöön ja lainvalvontaan luotu teknologia esiteltiin ensi kerran Voxtechin toimesta vuonna 2001. Korkeatasoisen ääniteknologian ja kuulokemuotoilun ansiosta AfterShokz-kuulokkeet ovat ensiluokkainen valinta musiikista nauttivalle liikkujalle. Perustamisvuodestaan 2011 lähtien AfterShokz on omistautunut kehittämään tuotteita, joissa tilannehavainnointi ja turvallisuus ovat ensisijaisessa roolissa. Lisätietoja osoitteessa www.aftershokz.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.