Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin webbikameran, jolla sujuu teräväpiirtoinen videostriimaus huippulaadukkaasti.

c922

Logitech C922 Pro Stream Webcam on suunniteltu erityisesti videostriimausta eli videoiden suoratoistolähetyksiä varten. Sillä voidaan kuvata ja lähettää täysteräväpiirtoista (1080p) videota 30 kuvan tai teräväpiirtovideota (720p) 60 kuvan sekuntinopeudella.

”Twitchin kaltaisten sosiaalisten videosivustojen suosio on suorastaan räjähtänyt viime vuosina. Pelkästään Twitchillä on yli kaksi miljoonaa striimaajaa. Tämän myötä käsitys nykysukupolven pelaamisesta ja peleistä seuraamisesta on muuttunut merkittävästi”, kommentoi Logitechin webbikameroiden tuotepäällikkö Guillaume Bourelly. ”Logitech C922 -webbikameralla viemme pelilähetykset uudelle tasolle. Sillä videostriimien tekeminen on entistä ammattimaisempaa ja korkealaatuisempaa. Sillä voi erottua massasta.”

Logitech C922 -webbikameran teräväpiirtoinen kuvanlaatu ja 60 kuvan sekuntinopeus tuottavat tarkkaa ja sulavaa videokuvaa. Näin pelien päivitysnopeus välittyy samanlaisena katsojille asti.

Dynaamisen taustahäivytyksen ansiosta kamera osaa erottaa pelaajan taustastaan ilman erillistä ja hankalaa vihertaustaa. Näin pelaajan kuva voidaan upottaa vaikkapa osaksi peliä hyödyntämällä suosittuja OBS- tai XSplit-lähetyssovelluksia.

Automaattisen valaistuskorjauksen ja tarkan automaattitarkennuksen ansiosta Logitech C922 osaa sopeutua kuvaustilan valaistuksen ja näyttöjen välkkymisen mukaisesti. Näin videostriimaus onnistuu jopa himmeässä valaistuksessa kuvanlaadun kärsimättä. Kahden monisuuntaisen mikrofonin ansiosta kamera taltioi myös äänen tarkasti ja erottelukykyisesti.

Mukana tulevan kätevän kolmijalan ansiosta webbikamera voidaan asettaa pöydälle tai muulle alustalle haluttuun käyttökulmaan, jolloin sopiva kuvauskulma löytyy vaivattomasti.

Logitech on työskennellyt läheisesti XSplit-lähetyssovelluksen kehittäjän kanssa. Siksi Logitech C922 ja XSplit toimivatkin sulavasti keskenään ja webbikameran mukana toimitetaan kolmen kuukauden XSplit Premium -lisenssi. Se sisältää XSplit Broadcasterin ja XSplit Gamecasterin käytön, joten kaikenlainen videostriimaaminen on mahdollista heti kameran käyttöönoton myötä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech C922 Pro Stream Webcam tulee saataville lokakuussa 109 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/c922-pro-stream-webcam
http://bit.ly/2dy02iJ (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.