Boston Distribution tuo myyntiin DJI Osmo Mobile -käsivakaimen älypuhelimille. Sen kolmiakselinen gimbaali ja tarkennusteknologia tekevät älypuhelimesta korkeatasoisen kuvaustyökalun.

dji-osmo-mobile-hand

Nykyaikaiset älypuhelimet ovat laadukkaita digikameroita, joilla onnistuu monenlainen kuvaaminen. Kun tapahtumiin tulee mukaan vauhtia ja nopeita tilanteita, hyvälläkin kameralla taltioitu kuvasaalis jää kuitenkin usein epäselväksi sotkuksi.

DJI Osmo Mobile -käsivakain helpottaa kuvaamista tuomalla mukaan vakautta, helppoutta ja teknologista automatiikkaa. DJI hyödyntää Osmo Mobilessa kuvauskoptereissaan käytössä olevaa kolmiakselista gimbaalia tasapainottamaan kuvaamista. SmoothTrack-teknologian ansiosta kuva säilyy tarkkana ja terävänä liikkeessäkin. Jopa nopeat kamera-ajot onnistuvat helposti.

Yhdessä DJI GO -sovelluksen kanssa kuvattaessa älypuhelimen kamera osaa automaattisesti seurata kuvauksen kohdetta kesken liikkeen. Osmo Mobilella onnistuvat myös upeat nopeutetut timelapse-videot ja vaikkapa reaaliaikaisten videoiden lähettäminen keskeltä tapahtumia.

ActiveTrack-teknologian ansiosta kamera osaa kääntää itsensä käyttäjän suuntaan ja seurata tapahtumia itsenäisesti. Samalla gimbaali huolehtii kameran tasapainottamisesta ja ehkäisee näin liikkumisesta aiheutuvaa tärinää. Lopputuloksena syntyvä videokuva on tasaista ja laadukasta – aivan kuin ammattikuvaajalla.

Tasapainotuksen ansiosta tarkat yökuvat onnistuvat ilman erillistä kolmijalkaa. Osmo Mobile on myös oivallinen apu panoraamakuvien ottamisessa. Se kykenee yhdistämään peräti yhdeksän erillistä kuvaa yhdeksi saumattomaksi kuvakokonaisuudeksi.

Käsivakaimen varresta löytyvät toimintopainikkeet älypuhelimen kameran hallintaan. DJI GO -sovelluksen monet toiminnot ovat helposti käytettävissä pelkällä näytönpainalluksella. Tarvittaessa gimbaali voidaan määrittää kääntymään vain tiettyihin suuntiin, jolloin voidaan tarkemmin rajata kameran toimivuus erikoisempia kuvaustilanteita varten.

Bluetooth-yhteyden ansiosta Osmo Mobile toimii langattomasti ja muodostaa yhteyden nopeasti. Tehokkaan akun ansiosta Osmo Mobile toimii yhtäjaksoisesti jopa neljä ja puoli tuntia. Latausliitännän kautta onnistuvat myös laitteen ohjelmistopäivitykset.

DJI Osmo Mobile on yhteensopiva useimpien nykyisten älypuhelinmallien kanssa. Sen älypuhelinteline sopii käytettäväksi leveydeltään 2,31 – 3,34 tuuman älypuhelinten kanssa. Tuettuja käyttöjärjestelmiä ovat iOS ja Android.

Saatavuus ja hinnoittelu
DJI Osmo Mobile -käsivakain on saatavilla välittömästi 349 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/osmo-mobile
www.boston.fi
http://bit.ly/2da2gox (tuotekuvia)
https://www.youtube.com/playlist?list=PLEFZat6QdOIEQY9Xo3GxDNkO4Ysv7IcaR (esittelyvideoita)

DJI
Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Phantom-robottikoptereistaan ja useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.