Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi yhdessä Panasonicin kanssa USB-kiintolevyihin pohjautuvan tallennustuen VIERA-sarjan plasma- ja LCD-televisioille (mallit VT20/V20/G20/V20/D28(yli 32”)/D25/G20).

juststore

Buffalo JustStore™ on suurikapasiteettinen, edullinen ja helppokäyttöinen ulkoinen USB-kiintolevy, joka on nyt yhteensopiva Panasonic VIERA -televisioiden kanssa. Uusissa Panasonic VIERA -televisioissa on USB-liitäntä, johon voi liittää ulkoisen JustStore-kiintolevyn TV-ohjelmien suoraa tallentamista varten*.

“Yhteistyö Panasonicin kanssa osoittaa Buffalon sitoutumisen digitaalisen elämäntyylin tukemiseen”, sanoo Buffalo Technologyn Euroopan tuotemarkkinointijohtaja Tim Scale. ”Näemme tämän yhteistyön erittäin jännittävänä kehityksenä digitaaliselle kuluttajalle. Yksinkertainen ja edullinen tallennusratkaisu TV-ohjelmien tallentamiseen on erittäin hyödyllistä kaikille.”

Saatavuus
Panasonic VIERA -televisiot tulevat myyntiin maaliskuussa 2010. Buffalo JustStore -kiintolevyt ovat saatavana välittömästi.

* TV-ohjelmien ja -lähetysten tyypit vaihtelevat alueittain. Tallennustoiminto ei ole käytettävissä kaikissa VIERA-televisioissa. Lisätietoja VIERA-televisioista löytyy osoitteesta: http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.