Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkaisi suositulle Alert-valvontakamerajärjestelmälleen iPad-sovelluksen. Uusi sovellus tekee Alertista yhden maailman ensimmäisistä tablettipohjaisista valvontakamerajärjestelmistä.

alertipadscreenshot

Logitech Alert™ app for iPad® tekee Alert-valvontakamerajärjestelmän hallinnasta yksinkertaista missä tahansa. Sovelluksen avulla käyttäjä voi katsella selkeää ja terävää HD-tason (720p) videokuvaa, joka on peräisin sisäkäyttöön tarkoitetusta Logitech Alert 750i Master Systemistä, ulkokäyttöön tehdystä Logitech Alert 750e Outdoor Master Systemistä tai mistä tahansa Alert-lisäkamerasta. iPad-sovelluksella on helppo seurata mitä kotona tai toimistossa tapahtuu, vaikka itse olisi kilometrien päässä.

Logitech Alert app for iPad -sovellus ottaa nettiyhteyden valvontakameroihin milloin ja missä tahansa, jolloin käyttäjä voi katsella ja kuunnella reaaliaikaista videolähetystä. Mikäli käytössä on erillinen Logitech Alert Web and Mobile Commander -lisäpalvelu, niin käyttäjä voi katsella myös liikkeentunnistimen ottamia videotallenteita ja etähallita koko järjestelmää iPadin kanssa nettiyhteyden välityksellä.

Logitech Alert on HD-tasoinen valvontakamerajärjestelmä, jolla on helppo pitää silmällä kaikkea käyttäjälle tärkeää. Se sopii kodin, toimiston, kesämökin, puutarhan tai vaikka lasten vahtimiseen. Valvontajärjestelmää voi laajentaa helposti ja edullisesti enintään kuusi kameraa kattavaksi kokonaisuudeksi. Valvontajärjestelmän asennus onnistuu muutamassa minuutissa, koska Alert hyödyntää perinteisen sähköverkon kautta toimivaa HomePlug AV -lähiverkkotekniikkaa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Alert app for iPad on ladattavissa ilmaiseksi Apple App Storesta. Logitech Alert Web and Mobile Commander -lisäpalvelun kuluttajahinta on 59,99 euroa vuodelta. Logitech Alert 750i Master Systemin ja Logitech Alert 750e Outdoor Master Systemin kuluttajahinnat ovat 329 ja 379 euroa. Logitech Alert 700i Add-On Camera ja Logitech Alert 700e Outdoor Add-On Camera ovat kuluttajahinnoiltaan 279 ja 329 euroa. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/en-gb/video-security-systems
http://blog.logitech.com/2011/04/13/new-logitech-alert-app-for-ipad-brings-hd-video-security-to-the-tablet/ (video)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com