PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 -taistelupeli tuo vapaapainista tutun Thea Trinidadin osaksi peliä.

WWE-vapaapainissa Zelina Vegan roolista tunnettu ammattipainija Thea Trinidad on pitkäaikainen pelaaja ja urheilija. Nyt hänen unelmansa tulevat toteen, kun hän saa oman roolinsa odotetussa Street Fighter 6 -taistelupelissä. Hänet on mallinnettu peliin omana hahmonaan, jonka lisäksi hänen ääntään kuullaan pelin selostajana. Näin hänen suorastaan sähköinen ja energinen tyylinsä täydentää peliä upealla tavalla.

”Olen ollut ahkera pelaaja lapsuudestani lähtien ja myös innokas Street Fighter -fani”, Trinidad kommentoi. ”Muistan hyvin pelit veljeni kanssa ja kuinka voitin hänet Vega-suosikkihahmollani. On uskomatonta olla osa tätä upeaa pelisarjaa ja olen kiitollinen tästä ainutkertaisesta mahdollisuudesta.”

Street Fighter 6 -pelin reaaliaikainen kommentaattoriominaisuus hyödyntää suositun Fighting Game Community -peliyhteisön tunnettuja ääniä ja persoonallisuuksia pelitapahtumien selostuksessa. Aiemmin julkistettuja selostajia ovat Jeremy “Vicious” Lopez, Ryutaro “Aru” Noda, Kosuke Hiraiwa ja Steve “TastySteve” Scott. Näiden avustajaselostajina kuullaan nimiä, kuten Thea Trinidad, H.E. Demon Kakka ja James “jchensor” Chen. Tämä peliominaisuus tulee saataville 13 eri kielellä pelin julkaisun aikana.

Thea Trinidad -esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/oT5zK6TUcfs.

Yli 35 vuotta menestynyt pelisarja uudistuu, kun Street Fighter 6 uudistaa pelin keskeistä ideaa niin yksin- kuin moninpelaajien iloksi uudenlaisella ohjattavuudella ja uusilla hahmoilla. Mukana on runsaasti myös tuttuja ja suosittuja pelihahmoja erikoisvoimineen ja taistelutyyleineen. Street Fighter 6 -pelimaailmassa kyse on ennen kaikkea katujen kulttuurista ja elämäntyylistä. Talojen seinillä koreilevat graffitit, energinen musiikki ja värikkäät tapahtumapaikat ovat yhtäällä pelin keskiössä kuin sen persoonalliset taistelijatkin. Uuden sukupolven pelilaitteiden myötä myös Street Fighter nousee uudelle tasolle elävöittäen graafista tyyliä. Samalla pelin uudistettu ohjausmekaniikka tarjoaa taistelupelien ihastuttavuuden sekä uusille pelaajille että vanhoille konkareille. Peräti 18 toisistaan poikkeavan taistelijan valikoimasta löytyy roppakaupalla vaihtelua sekä tuttujen että vähemmän tunnettujen hahmojen muodossa.

Street Fighter 6 julkaistaan 2. kesäkuuta 2023 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
www.streetfighter.com/6/en-uk/
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viNot4DY4lhFFsIuh_w?e=q2c9PY (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.