Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tarjoaa julkistuksen myötä pelaajille mahdollisuuden rekisteröityä uuden pelin sisäpiiriohjelmaan.

The Crew -pelisarja aloittaa uuden aikakauden tuomalla Motorfest-kisafestivaalin kaikenlaisten kilpakuljettajien riemuksi. The Crew Motorfest on luotu levittämään autoilun ilosanomaa ja tarjoamaan ensiluokkainen ajokokemus valtavalla valikoimalla erilaisia autoja ja kilpailuja. Tarjolla on räätälöityjä kisoja, teematapahtumia ja yksilöllisiä haasteita. Kiinnostavaa ajettavaa riittää avoimessa pelimaailmassa moneen makuun.

The Crew Motorfest -pelin tapahtumapaikkana on yksi maailman upeimmista ajokohteista maan päällä. Oahun saari Havaijin saaristossa on henkeäsalpaavan kaunis ja värikkään häikäisevä ympäristö täynnä ihasteltavaa. Samalla se on täydellinen leikkikenttä tehokkaiden ajoneuvojen kuljettajille. Kisapaikkoina toimivat muun muassa Honolulun kadut, tulivuoren tomuiset rinteet ja vehreät seikkailureitit sademetsien suojassa. Näiden lisäksi vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa jyrkillä vuoristoteillä ja aurinkorantojen hiekalla.

Autojen kuljettajille riittää tutkittavaa sekä vapaamuotoisen ajelun että erilaisten kisojen myötä. Ajokkivalikoima kattaa sadoittain erilaisia legendaarisia ajoneuvoja eri aikakausilta.

Tämä kaikki on kuitenkin vasta alkua The Crew Motorfestin sisällöistä autoineen ja kisamuotoineen. Lisätietoa pelin erilaisista kilpailuista, pelimuodoista ja tapahtumista julkaistaan lähitulevaisuudessa.

Pelin Insider Program eli sisäpiiriohjelma on nyt alkanut ja siihen rekisteröityneillä pelaajilla on mahdollisuus päästä tutustumaan pelin sisältöön erilaisissa ennakkotapahtumissa. Ensimmäinen näistä on rajoitettu pc-tietokoneille, jotta pelin toimintoja voidaan säätää nopeasti seuraavia versioita varten. Pelin myöhemmät testivaiheet tulevat myös konsolipelaajien koettavaksi. Pelin sisäpiiriohjelmaan voi rekisteröityä osoitteessa www.ubisoft.com/fi-fi/game/the-crew/motorfest/insider-program.

Tuoreet esittelyvideot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/xF45nzjSq2E ja https://youtu.be/0mnnddEY1W4.

The Crew Motorfest julkaistaan vuoden 2023 aikana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pc-versio tulee saataville myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/the-crew/motorfest
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viOVaL1L5RHJ6a-FkEg?e=qKHcJ6 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.