PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema WRC 9 -rallipeli tulee myyntiin tänään. Kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n virallisena pelinä WRC 9 tarjoaa autenttisen ralliajokokemuksen ympäri maailmaa ajettavissa kisoissa.

Täysin uudistunut WRC 9 -rallipeli jatkaa suosittua rallipelisarjaa, mutta entistä kokonaisvaltaisempana ajopelikokemuksena. Erityistä huomiota on annettu pelin ajodynamiikalle, autojen ajettavuudelle ja rallitunnelmalle. Autojen käyttäytyminen ja realismi on nostettu uudelle tasolle, mikä tekee pelistä entistä nautittavamman pelikokemuksen sekä kokeneille rallikuskeille että vähemmän kokeneille ajopelifaneille.

Mukana on uusia pelitiloja, jotka antavat pelaajalle entistä enemmän vapautta nauttia pelin annista. Esimerkiksi Clubs-pelitilassa pelaaja pääsee koeajamaan erilaisia autoja ja tutkimaan näiden erilaisia asetuksia ja säätöjä omaa ajamistaan silmällä pitäen. Uudistuneessa urapelitilassa pelaajalle annetaan avaimet kokea maailma ammattilaisrallikuljettajan silmin. Mukana on valtava määrä erilaisia erikoiskokeita ja autoja useassa eri rallissa ympäri maailmaa. Lisäksi pelaajat pääsevät luomaan täysin omat mestaruuskisansa ja näin myös ajaa näitä kisoja yhdessä peliyhteisön muiden pelaajien kanssa.

WRC 9 tarjoaa täyslaidallisen upeaa rallipelaamista kolmella uudella rallillaan, joita ovat Japanin, Uuden-Seelannin ja Kenian eksoottiset rallikisat. Kaikkiaan mukana on yli 50 erilaista joukkuetta eri kilpasarjoista. Näitä ovat WRC, WRC 2 ja WRC 3 sekä nuorten kuljettajien WRC Junior. Nykyaikaisten autojen lisäksi mukana on 15 klassista ralliautoa vuosikymmenten varrelta. Näistä jokainen on jättänyt nimensä WRC-historiaan saavutettujen mestaruuksien myötä.

WRC 9 -ajopelissä päästään myös nauttimaan jälkikäteen ladattavista pelipäivityksistä, jotka tuovat lisää sisältöä pelin tasaisin väliajoin. Näitä ovat esimerkiksi upea valokuvatila sekä Portugalin ja Suomen rallit, jotka tuovat sekä tuttua että eksoottista ajettavaa kotimaisin rallifanin silmin. Lisäksi luvassa on lisää autoja ja tiimejä sekä ainutlaatuinen co-driver-pelitila!

WRC 9 -pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/T32rJLx_7LQ.

WRC 9 -rallipeli on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi WRC 9 julkaistaan myöhemmin sekä Nintendo Switch -pelikonsolille että uuden sukupolven Xbox Series X- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.wrcthegame.com
www.panvision.com/pelit
https://bit.ly/2SvCsFa (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.