Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) ja sarjakuvakustantaja Dark Horse Comics julkistivat yhteistyössä HYPER SCAPE #1 The First Principle Part 1 -sarjakuvan.

Sarjakuvan tekijätiimi koostuu arvostetuista ja kokeneista tekijöistä. Christofer Emgårdin kirjoittaman (Mirror’s Edge: Exordium, The Whispering Dark) ja Gabriel Guzmanin (StarCraft: Survivors, Predators) kuvittaman sarjakuvan on tussannut Michael Atiyeh (Halo: Escalation, The Orville) ja tekstannut Comicraft (Ghost, Conan). Ilmaisjakelussa oleva sarjakuva on tehty yhteistyössä Ubisoftin Hyper Scape -tiimin kanssa. Varsinaisesta tarinasta vastaavatkin Ubisoftin Marielle Quesney ja Jesse Scoble.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Dark Horsen kanssa ja voidessamme laajentaa Hype Scapen maailmaa pelin ulkopuolelle. Näin sekä pelaajat että muu yleisö voivat tutustua syvällisemmin luomaamme maailmaan ja taustatarinaan”, kommentoi Hyper Scapen luova johtaja Jean-Christophe Guyot. ”Hyper Scape on luotu alusta asti pelkkää Battle Royale -pelikonseptia laajemmaksi kokonaisuudeksi, joka on täynnä kiehtovia hahmoja ja erilaisia mysteereitä. Sarjakuvat ovat täydellinen julkaisumuoto tarinoiden kertomiselle ja olemme erittäin innoissamme tämän julkaisusta.”

”Sarjakuvan luominen yhdessä Ubisoftin kanssa pelimaailman täydentämiseksi on ollut haastavaa, mutta molempien tahojen innostuksen myötä myös hyvin nautinnollista. Näin ainutlaatuisen konseptin tekeminen sarjakuvaksi on palkitsevaa. Toivon, että pelin pelaajat nauttivat myös sarjakuvasta”, kommentoi Dar Horsen päätoimittaja Freddye Miller.

Miljoonien pelaajien pelaamaan Hyper Scape -toimintapeliin perustuva HYPER SCAPE #1 The First Principle Part 1 tutustuttaa lukijat synkkään tulevaisuuteen. Eletään vuotta 2054. Maailmasta on tullut kuluneen kolmen vuosikymmenen aikana todellinen painajainen, jossa kymmenen miljardia ihmistä on ahtautunut jättikokoisiin megakaupunkeihin. Jättiyritys Prisma Dimensions on luonut massiivisen ja äärimmäisen omintakeisen HYPER SCAPE -digimaailman, joka tuo ihmisille lohtua. Ihmiset ovatkin hyödyntäneet tätä virtuaalista maailmaa rentoutumiseen, viihtymiseen ja sosiaaliseen kanssakäyntiin. Pian digimaailmalle on luvassa uusi päivitys, jonka pitäisi tuoda digimaailmasta nauttiville vallankumouksellinen kokemus. Vaan mikä onkaan tämän kaiken hinta?

HYPER SCAPE #1 The First Principle Part 1 on ilmaiseksi jaeltavan digisarjakuvan ensimmäinen numero. Kuukausittain julkaistava sarjakuva koostuu kaikkiaan 12 kymmensivuisesta numerosta. Sarjakuva on ladattavissa Hyper Scape -pelin sivustolta osoitteesta https://hyperscape.com/comics. Lisäksi sarjakuvan voi lukea myös Dark Horse Digitalin ja Comixologyn sivustoilta sekä muista digisarjakuvien sivustoilta.

Ubisoft Montreal -pelistudion kehittämä Hyper Scape on täysin ilmainen ja nopeatempoinen toimintapeli, jossa pelaajat ottavat yhteen battle royale -tyylisessä pelissä ensimmäisen persoonan kuvakulmasta pelihahmojaan ohjaten. Hyper Scape vie pelaajat vuoteen 2054, jossa osallistutaan futuristiseen Neo-Arcadian virtuaalikaupungissa käytävään taisteluun. Hyper Scape on suunniteltu alusta lähtien äärimmäisen intensiiviseksi ja nopeatempoiseksi pelikokemukseksi, jossa yhdistyvät niin aukeat ulkotilat kuin tiiviit sisätilat saumattomasti toisiinsa. Lisäksi peli on tehty alusta alkaen Twitch-striimaamista ajatellen. Erilaisten pelitilojen ansiosta peli sopii erinomaisesti sekä soolopelaajille että pienten joukkueiden tiimipelaamiseen. Pelin nopea tempo ja hykerryttävät mahdollisuudet kaduilta ja sisätiloista katoille etenemiseen luo puitteet säkenöivään ja vimmaiseen pelaamiseen. Neo-Arcadian värikäs ja moniulotteinen kaupunkiympäristö ja erilaiset erikoiskyvyt tekevät Hyper Scapesta kiehtovan lisän suosittuun battle royale -pelityyppiin. Myös kaksi erilaista voittotapaa lisäävät pelin kiehtovuutta. Pelin voi voittaa perinteisesti joko muut pelaajat nujertamalla tai vaihtoehtoisesti ottamalla haltuunsa pelin loppupuolella ilmestyvän kruunun 45 sekunnin ajaksi haltuunsa.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/hyper-scape
https://bit.ly/3dX27OW (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.