Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti tänään Kölnin Gamescom-pelimessuilla tuovansa ainutlaatuisen pelitilan syksyllä ilmestyvään Watch_Dogs 2 -toimintapeliin.

WD2

Uudessa moninpelitilassa pelaajista tulee palkkionmetsästäjiä, jotka ottavat yhteen muiden pelaajien kanssa. Uudenlainen moninpelitila rikastaa pelin yksinpeliä saumattomalla verkkopelikokemuksella, jossa rajat perinteisen yksinpelin ja erillisen moninpelin välillä hälvenevät lähes täysin olemattomiin.

Watch_Dogs 2:ssa pelaajat tapaavat kaupunkia tutkiessaan muita ystävällisiä Deadsec-hakkereita ja voivat näin osallistua vaihtoehtoisiin Deadsec-tapahtumiin ilman latausruutuja tai matchmaking-odottelutiloja. Mikäli pelaaja haluaa lyöttäytyä yhteen muiden pelaajien kanssa näitä tehtäviä suorittaakseen, avautuu moninpeli saumattomasti suoraan yksinpelistä ja tarjoaa erilaisia yhteistyötehtäviä pelattavaksi San Franciscon ja sitä ympäröivän Bay Arean alueella.

Uutena pelimuotona esiteltävä Bounty Hunter -pelitila on sidottu poliisin kuumotusasteeseen ja siihen voi osallistua kahdesta neljään pelaajaa kerrallaan. Mikäli yksittäinen pelaaja aiheuttaa runsaasti kaaosta yksinpelin puolella ja vetää näin poliisin huomion itseensä, tämä saattaa laukaista erillisen palkkionmetsästäjä- eli Bounty Hunter PVP -tapahtuman. Tällöin yhdestä kolmeen muuta pelaajaa saavat tehtäväkseen neutralisoida poliisin jahtaaman pelaajan. Vaihtoehtoisesti pelaajat voivat julkistaa itsestään palkkion hyödyntämällä Marcusin älypuhelimen omaa sovellusta ja näin käynnistää oman Bounty Hunter -tapahtumansa.

Muita moninpelimuotoja ovat Hacking Invasion sekä erilaiset yhteistyömuotoiset tehtävät. Hacking Invasion on tuttu pelimuoto jo ensimmäisestä Watch_Dogs -pelistä. Siinä pelaajat yrittävät ladata tiedostoja toiselta pelaajalta samalla pyrkien itse pysyttelemään piilossa muilta. Yhteistyömuoto tarjoaa sekä avoimen pelimaailman puuhaa että yhteistyötehtäviä. Yhteistyötila mahdollistaa osallistumisen sekä Hacking Invasion- että Bounty Hunter -tiloihin.

Watch_Dogs 2 -toimintapelissä hakkerointi on kaikki kaikessa ja siten pelin monipuolisin ase. Hakkerointi ulottuu aina kaupungin infrastruktuurin hallinnasta yksittäisiin hahmoihin ympäri pelimaailmaa. Se kattaa myös erilaisten laitteiden, kuten vaikkapa lennokkien, autojen, teollisuusnosturien ja turvallisuusrobottien hallinnan. Pelaajat voivat myös valita halunsa mukaan onko parempi edetä vaivihkaisesti ja äänettömästi hiippaillen vai suoraviivaisesti aseilla räiskien.

Gamescomin yhteydessä Ubisoft julkisti myös uuden Ubicollectibles-figuurihahmon, The Wrenchin, joka on päähahmo Marcusin paras ystävä. The Wrench -figuurissa tulee esille hahmon mielipuolisuus ja pelottomuus. Figuuri on täynnä yksityiskohtia vaatteita ja tatuointeja myöden. Lisäksi figuurilla on kaksi irrotettavaa naamiota. The Wrenchin figuuri voidaan liittää osaksi Marcusin omaa figuuria osaksi isompaa kokonaisuutta. The Wrench -figuuri on ennakkotilattavissa suoraan Uplay Shop -verkkokaupasta.

Watch_Dogs 2 tulee myyntiin 15. marraskuuta sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Kaikki PlayStation 4 -pelaajat saavat lisäksi ilmaisen 30 päivän tutustumisedun pelin julkaisun jälkeiseen ladattavaan lisäsisältöön. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja internetissä
http://www.watchdogs.com
http://bit.ly/1tjsPL7 (tuotekuvia)
https://youtu.be/ElYOrHYNUqs (uusi esittelyvideo moninpelistä)
https://youtu.be/U2lwbDkpWtg (The Wrench -figuurin esittelyvideo)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2015-2016 oli 1,394 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.