Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) päivitti suositun Watch Dogs: Legion -toimintapelin uusilla tehtävillä, Assassins Creed -hahmolla ja ainutlaatuisilla moninpelimuodoilla.

Nyt saatavilla oleva Watch Dogs: Legion -pelin päivitysversio 5.5 tuo mukanaan peräti neljä ilmaista Assassin’s Creed -pelien mukaista tehtävää Watch Dogsin lähitulevaisuuden Lontooseen. Näitä ovat Enter the Assassins- ja The New Creed -tarinatehtävät sekä avoimen pelimaailman Templar Hunt- ja Artifact Hunt -sivutehtävät. Pelin kausikortin omistajalle avautuu mahdollisuus pelata uudella assassiinien järjestöön kuuluvalla Darcy-hahmolla. Darcy on käytettävissä sekä yksin- että moninpelissä.

Darcyn hahmokohtaisia ominaisuuksia ja varusteita ovat assassiinien ikoninen piilotikari ja AR-valeasu sekä tiedustelukäyttöön tarkoitettu ja elektromagneettisella pulssitoiminnolla varustettu Eagle-pienoiskopteri. Tikarista on apua lähitaistelutilanteessa, kun taas valeasun avulla voi naamioitua kätevästi vaikkapa vihollissotilaaksi. Eagle-kopteri on kätevä apuväline tiedusteluun. Lisäksi sen voi myös määrittää itsetuhotoiminnolla räjähtäväksi.

Uusien tehtävien lisäksi peli laajenee Invasion- ja Extraction-moninpelitiloilla. Invasion-tilassa osa pelaajista yrittää tunkeutua tehtäväkohteisiin hakkeroiden ja tiedostoja ladaten, kun taas vastustajat yrittävät paikallistaa ja kukistaa vihollispelaajat ennen heidän onnistumistaan. Extraction-pelimuodossa salaista tietoa kantavat pelaajat yrittävät päästä takaa-ajajiltaan karkuun. Jahdissa kaikki keinot ovat sallittuja ja luvassa onkin vauhdikas pelaajien välinen takaa-ajo. Uusien moninpelimuotojen lisäksi tarjolla on myös uudenlaisia asusteita.

Yksinpelipuolella peli laajenee Resistance-pelimuodolla, joka tarjoaa vaikeamman version Watch Dogs: Legionin pelimaailmasta. Esimerkiksi oman hahmotiimin hahmot pysyvät kuolleena, mikäli kaatuvat taistelussa. Lisäksi pikamatkustus metroilla on pois käytöstä ja eri laitteilla on pidempi lataustauko käytön välillä.

Myös aiemmin esitelty Watch Dogs: Legion of the Dead -pelimuoto on nyt pelattavissa kaikilla eri Watch Dogs: Legion -pelialustoilla. Se tarjoaa kiehtovan selviytymispelimuodon ympäröivien epäkuolleiden joukkojen vallatessa kaupunkia.

Pelipäivityksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/BKCaqUrjsfs.

Lähitulevaisuuden Lontooseen sijoittuva Watch Dogs: Legion -toimintapeli tarjoaa pelaajille kiehtovan seikkailun salaliittojen ja hakkeroinnin parissa. Sen keskiössä on ainutlaatuinen ohjaa ketä tahansa -ajatus. Sen myötä pelaaja voi värvätä lähes kenet tahansa kaupungin lukemattomista asukkaista vastarintaliikkeen jäseneksi. Pelimaailmassa rauhattomuus kasvaa entisestään, kun Zero-Day-nimellä toimiva tuntematon taho lavastaa salaisen DedSec-vastarintaliikkeen terroristi-iskujen tekijöiksi. Näiden jälkiseurauksena erilaiset rikollisryhmittymät kampeavat itseänsä valtaan. Hallituksen olleessa voimaton, anarkia leviää pelon varjolla kaikkialle. Pelaajan tehtävänä on vahvistaa DedSec-ryhmittymän joukkoja ja käydä taistoon todellisia pahantekijöitä vastaan. Koska vastassa on ammattiroistoja, palkkasotilaita ja kyberrikollisia, tehtävä ei ole helppo ja juuri tähän pelaaja tarvitsee värvättäviä joukkoja. Onneksi Lontoo on täynnä vapaaehtoisia, joista pelaaja voi koota omat joukkonsa tuodakseen Zero-Dayn oikeuden eteen.

Watch Dogs: Legion on nyt saatavana sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille, Stadia- ja UPLAY+ -pelipalveluille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.watchdogs.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6UdouDGTAlPzQ0WHg?e=DCQPIJ (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.