PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Warhammer 40k Inquisitor Martyr – Ultimate Edition tarjoaa aiempaa laajemman pelikokemuksen.

Strategia- ja roolipeleistä tuttu Warhammer 40 000 -pelimaailma tunnetaan ennen kaikkea synkästä tulevaisuudenkuvastaan. Myös Warhammer 40k -lempinimellä tunnetun peliuniversumin kulmakiviä ovatkin aina olleet loppumattomalta vaikuttava sota ja massiiviset yhteenotot niin avaruudessa kuin lukemattomien erilaisten planeettojen pinnalla. Warhammer 40k Inquisitor Martyr – Ultimate Edition tuo tämän arvostetun peliversumin koettavaksi ainutlaatuisella tavalla.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Ultimate Edition on toimintaa ja roolipelaamista yhdistävä spektaakkeli kaukaiseen tulevaisuuteen sijoittuvassa pelimaailmassa. Harvemmin pelikonsoleilla koettu toimintaroolipelien tyylilaji sopii täydellisesti Warhammerin sodantäyteiseen maailmaan. Lisäosilla täydennetty peli tarjoaa pelattavaa lukemattomiksi tunneiksi niin yksin- kuin moninpelimuodoissakin.

Avoimen pelimaailman kokemus alati päivittyvässä peliuniversumissa tarjoaa valtavan määrän erilaisia tehtäviä ja taktisia sekä brutaaleja taisteluita tuhottavine ympäristöineen. Kokonaisuutta on täydennetty kiehtovalla tarinalinjalla, joka myös muuttuu pelaajayhteisön toimien mukaisesti.

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr on ensimmäinen Warhammer 40 k -pelimaailmaan sijoittuva toimintaroolipeli. Pelin tehnyt Neocore-studio on niittänyt mainetta aiemminkin samassa pelityylissä. Taisteluvetoista sodankäyntiä ja tarinaa yhdistävä kokemus tarjoaa päivitysten myötä neljä erilaista hahmoluokkaa, joista jokainen on monipuolisesti muokattavissa ja räätälöitävissä pelaajan maun mukaisesti.

Laaja pelimaailma puolestaan tarjoaa valtavat määrät tutkimista eri planeetoilla niin yksin kuin jopa neljän pelaajan yhtäaikaisessa moninpelissä. Pelimaailma on laajentunut julkaisunsa jälkeisillä tehtävillä, planeetoilla ja muilla laajennusosilla.

Ultimate Edition sisältääkin kaikkiaan 25 erilaista lisäosaa, mukaan lukien Prophecy-pelilaajennuksen. Lisäksi peli on päivittynyt ultrateräväpiirtoiseen 4K-tarkkuuteen 60 kuvan sekuntinopeudella.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/WMBkzQ62z4o.

Warhammer 40k Inquisitor Martyr – Ultimate Edition on saatavana PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://neocoregames.com/en/games/warhammer-40k-inquisitor-martyr
https://www.panvision.com/pelit-ja-tarvikkeet
http://bit.ly/2Nicml8 (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.