Johtavan pohjoismaisen kulutuselektroniikan tarviketoimittajan, Aurora Groupin edustamat Vogel’s THIN -kiinnitysratkaisut auttavat älytelevision sijoittamisessa muuta sisustusta haittaamatta.

Nykyaikaiset älytelevisiot vievät vain vähän tilaa syvyyssuunnassa. Perinteinen televisiotaso tai kirjahylly sisustuselementtinä onkin muuttunut sen myötä turhaksi. Mutta kuinka valita itselleen oikeanlainen kiinnitysratkaisu television seinälle kiinnittämistä ajatellen? Vogel’s rientää apuun.

Vogel’s THIN -mallistossa on monia vaihtoehtoja television seinälle kiinnittämiseen. Kaikille näille yhteistä on mahdollisimman vähän tilaa vievä muotoilu, jonka ansiosta televisio sijoittuu lähelle seinää. Tällaisella kiinnityksellä saadaan aikaiseksi näyttävä, lähes taulumainen tunnelma, jolloin johdot pysyvät poissa näkyvistä eikä televisio vaadi juurikaan tilaa syvyyssuunnassa.

THIN-mallisto koostuu sekä FLAT-, TILT- ja TURN-malleista, joista jokaisella on omat ominaisuutensa.

FLAT-kiinnitykset sopivat heille, joilla ei ole tarvetta kääntää tai kallistaa televisioruutua. Tämän ansiosta televisio saadaan jopa vaivaisen puolentoista senttimetrin etäisyydelle seinästä.

TILT-seinäkiinnitykset puolestaan tarjoavat televisioruudulle kallistusmahdollisuuden, joka onkin käytännöllinen silloin, kun televisio sijoitetaan selvästi katselutasoa ylemmäs. Tällainen tilanne on esimerkiksi silloin, kun televisio halutaan sijoittaa lähelle katon rajaa. Silloinkin päästään jopa kahden senttimetrin etäisyydelle seinästä. Kallistuskulmaa on peräti 15 astetta.

TURN sopii vaativaan makuun eli heille, joilla on tarvetta sekä televisioruudun kääntämiseen puolelta toiselle että katselukulman kallistamiseen. TURN-kiinnitysratkaisut mahdollistavat jopa 20 asteen kallistamisen sekä peräti 180 asteen sivusuuntaisen kääntämisen TURN-mallista riippuen. Ominaisuudesta huolimatta televisioruutu saadaan kiinnitettyä hienovaraisesti lähelle seinää, vaatimattoman 3,5 senttimetrin etäisyydelle.

Vogel’s THIN -kiinnitysratkaisuja on tarjolla useita erilaisia aina 26 tuumakoon malleista peräti 100 tuuman jättikokoihin. Järeimmän mallin maksimikantavuus on peräti 70 kilogrammaa.

Pakettien mukana tulevat johtokoteloinnit, tarvittavat kiinnitysosat ja asennusohjeet. Niiden ansiosta Vogel’sTHIN -kiinnitysratkaisut mahdollistavat televisioiden asentamisen niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, keittiöön kuin vaikkapa kylpytiloihin.

Hinta ja saatavuus
Vogel’s THIN -kiinnitysratkaisut ovat saatavilla 109 euron kuluttajahinnoista alkaen. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3AVogelsThin%3AVogels%2520Thin%24
https://youtu.be/5FsG_kTYm8Y (esittelyvideo)
http://bit.ly/2eYrCnm (tuotekuvia)

Vogel’s
Hollantilainen Vogel’s käynnistyi henkilökohtaisesta intohimosta ja täydellisyydentavoittelusta. Se kehittyi myöhemmin menestyväksi kansainväliseksi yritykseksi tarjoamalla korkealaatuisia audio-, video- ja multimedialaitteiden telineitä ja kiinnitystarvikkeita. Vogel’s-tuotteissa yhdistyvät joustava käytännöllisyys, toimivuus ja tyylikäs muotoilu. Vogel’s on vuodesta 1973 lähtien tuottanut arvostettuja ja palkittuja tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua. Nykyään Vogel’s on maailmankuulu korkealaatuisista kiinnitysratkaisuista sekä LCD-, plasma- ja LED-televisioille, audio- ja videotuotteille että tablettilaitteille. Vogel’s-tuotteet on luotu tuomaan lisämukavuutta jokapäiväiseen elämään. Lisätietoja osoitteessa www.vogels.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.