Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti tänään Apple HomeKit -yhteensopivuuden Logitech Circle 2 Wired -turvakameralleen.

Logitech Circle 2 Wired ja Apple HomeKit tarjoavat pääsyn kameran elävään kuvaan iPhonen, iPadin tai Apple Watchin Koti-sovelluksesta käsin. Videota voi seurata samassa WiFi-verkossa tai etänä, jos käytössä on Apple TV tai iPad määriteltynä kodin keskittimeksi. Jos esimerkiksi keittiössä haluaa tarkistaa, kuka on ulko-ovella, voi Siriä pyytää näyttämään kameran reaaliaikaiset näkymät yksinkertaisella komennolla: ”Hei Siri, näytä minulle kodin turvakamera.”

Turvakameran ja Koti-sovelluksen yhdistelmä pitää käyttäjänsä ajan tasalla lähettämällä monipuolisia ilmoituksia iPhonen tai iPadin lukitusnäytölle tai Apple Watchiin. Circle 2:n liiketunnistinta voi käyttää myös käynnistämään kotiautomaatiota. Se voi laittaa vaikkapa valot päälle havaitessaan liikettä. Tämä häätää erinomaisesti ei-toivottuja vieraita, kun kukaan ei ole kotona.

Uudet ja vanhat Circle 2 Wired -turvakameran omistajat voivat ottaa Apple HomeKit -yhteensopivuuden käyttöönsä veloituksetta välittömästi.

Logitech Circle 2
Logitech Circle 2 on joka kodin turvakamera, joka sopii käytettäväksi niin sisällä kuin ulkonakin. Kamera asennetaan haluttuun paikkaan, jonka jälkeen se yhdistetään Logi Circle- tai Apple HomeKit -sovellukseen. Loppu sujuu automaattisesti ilman erillistä vaivaa. Vesitiivis Logitech Circle 2 on ominaisuuksiltaan edeltäjäänsä monipuolisempi ja helpommin laajennettava. Turvakamera on saatavana sekä langattomana että johdollisena versiona. Molemmat ovat laajennettavissa erilaisilla kiinnitysvaihtoehdoilla ja lisäosilla omien käyttötarpeiden mukaisesti. Logitech Circle 2 -turvakameran ominaisuuksiin lukeutuu täysteräväpiirtoinen (1080p) videotallennus, yökuvaus, 180 asteen laajakuvalinssi ja kaksisuuntainen äänikeskustelu.

Logitech Circle 2 -lisäosat
Circle 2 Window Mount on turvakameran ikkunakiinnike ja oivallinen vaihtoehto silloin, kun kamera halutaan asettaa valvomaan ulkotiloja suoraan ikkunan läpi. Circle 2 Plug Mount -kiinnike sopii liitettäväksi mihin tahansa pistorasiaan ja vahtimaan sieltä käsin valittua tilaa tai huonetta. Circle 2 Weatherproof Extension tuo lisäsuojaa johdolliselle Circle 2 -turvakameralle ja sen johdoille. Lisäsuojan ansiosta kamera on hyvin suojattu kastumiselta, lumelta ja muilta sääolosuhteilta. Circle 2 Rechargeable Battery on ladattava vaihtoakku langattomalle Circle 2 -turvakameralle. Akun kesto täydellä varauksella on jopa kolme kuukautta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Circle 2 Wired ja Logitech Circle 2 Wire-Free ovat myynnissä 219 ja 259 euron suositushinnoin. Lisätarvikkeet ovat saatavana 33-69 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.logitech.com/fi-fi/product/circle-2-home-security-camera
https://youtu.be/bwKyAmxsPos (esittelyvideo)
http://bit.ly/2sis9Ix (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Jaybird, Logitech G ja Ultimate Ears. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.