Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin muotoilupalkintoja voittaneen Vogel’s DesignMount NEXT 7345 -televisiotelineen.

Vogels_DesignMount_NEXT7345_3

Litteiden televisioiden myötä näyttöpaneelien koko on kasvanut ja televisioiden paino keventynyt. Samalla on kiinnitetty yhä enemmän huomiota televisioiden muotoiluun ja ulkoasuun. Yhä isommat näytöt muodostavat kuitenkin sisustus- ja sijoitteluongelmia, kun perinteinen kirjahylly ei kenties olekaan enää sopiva televisioruudun vaatimuksiin tai kun se ei sovi tyylin puolesta arvokkaan television jalustaksi. Tällöin vaihtoehtona on televisioille suunniteltu seinäkiinnitys.

Erilaisiin jalustoihin ja kiinnitysratkaisuihin erikoistunut Vogel’s ratkaisee ongelman tyylikkäällä DesignMount NEXT 7345 -seinätelineellä. Se antaa arvoa litteän television muotoilulle ja tekee samalla television katselusta entistä miellyttävämpää säädettävän katselukulman ansiosta.

Vogel’s DesignMount NEXT 7345 on luotu tyyliä ja käytännöllisyyttä ajatellen. Sen upea muotoilu, korkeatasoiset valmistusmateriaalit, joustavuus ja käytettävyys tuovat lisäarvoa paitsi itse televisiolle, myös antavat enemmän tilaa erilaisille sisutusratkaisuille. Televisiolle ei tarvitse varata isoa hyllytilaa, kun se voidaan kiinnittää tyylikkään vähäeleisesti suoraan seinään.

Arvostetuilla Red Dot- ja iF-muotoilupalkinnoilla palkittu Vogel’s DesignMount NEXT 7345 on helposti seinään kiinnitettävä televisioteline. Sen vankan, mutta joustavan rakenteen ansiosta se sopii kaikille litteille televisioille 40 – 65 tuuman (102 – 165 cm) kokoluokassa aina 30 kilogramman painoon asti.

Vogel’s DesignMount NEXT 7345 on myös laajennettavissa vaihtoehtoisilla lisävarusteilla. Cable Column NEXT 7840 -pystytelineen sisälle voi helposti kätkeä jopa kymmenen eri johtoa. Lisäksi sen avulla voidaan helposti säätää television katselukorkeutta. AV Multi Support NEXT 7825 -laajennustasolle sopii kätevästi blu-ray-soitin tai pelikonsoli. Mustasta savulasista valmistettuja laajennustasoja voidaan kiinnittää pystytelineeseen useita. Saatavana on myös kaksi erilaista soundbar-kaiuttimien telinettä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Vogel’s DesignMount NEXT 7345, Cable Column NEXT 7840 ja AV Multi Support NEXT 7825 tulevat myyntiin toukokuussa 459, 99 ja 99 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.vogels.com/DesignMount
http://bit.ly/1sv8A5m (tuotekuvia)
http://youtu.be/_Gm36X8gMHs (esittelyvideo)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Vogel’s
Hollantilainen Vogel’s käynnistyi henkilökohtaisesta intohimosta ja täydellisyydentavoittelusta. Se kehittyi myöhemmin menestyväksi kansainväliseksi yritykseksi tarjoamalla korkealaatuisia audio-, video- ja multimedialaitteiden telineitä ja kiinnitystarvikkeita. Vogel’s-tuotteissa yhdistyvät joustava käytännöllisyys, toimivuus ja tyylikäs muotoilu. Vogel’s on vuodesta 1973 lähtien tuottanut arvostettuja ja palkittuja tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua. Nykyään Vogel’s on maailmankuulu korkealaatuisista kiinnitysratkaisuista sekä LCD-, plasma- ja LED-televisioille, audio- ja videotuotteille että tablettilaitteille. Vogel’s-tuotteet on luotu tuomaan lisämukavuutta jokapäiväiseen elämään. Lisätietoja osoitteessa www.vogels.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.