Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Space Junkies -toimintapelin beetatestin ja esittelyvideon.

Beetatestaus alkaa tänään 21. maaliskuuta kello 19.00 Suomen aikaa ja on saatavilla PlayStation VR-, Oculus Rift-, HTC Vive- ja Windows Mixed Reality -virtuaalilaseille. PlayStation VR -virtuaalilaseilla beetavaihe päättyy 24. maaliskuuta kello 13.00 Suomen aikaa, kun taas muilla alustoilla beetatestivaihe päättyy vuorokautta myöhemmin, 25. maaliskuuta kello 13.00 Suomen aikaa.

Avoin beetatesti antaa pelaajalle mahdollisuuden kokea Space Junkies -avaruussodankäynnin ilot ilmaiseksi ennen pelin virallista julkaisua. Peli julkaistaan edellä mainituille virtuaalilaseille maailmanlaajuisesti 26. maaliskuuta 2019. Pelin beetatestausvaihe tarjoaa täyden pelikokemuksen ja sisältää neljä erilaista PvP-pelitilaa (pelaajat pelaajia vastaan) useilla eri pelikartoilla sekä runsaasti erilaisia pelihahmoja erilaisine ominaisuuksineen.

Space Junkies -toimintapeli tarjoaa helposti omaksuttavan toimintapelikokemuksen avaruuden painottomuudessa huippuunsa kehitetyillä avaruusasuilla. Monenlaiset eri aseet, suojavarustukset ja erikoisvälineet tekevät korkeus-, leveys- ja pituusakselilla liikkuvasta taistelemisesta uudenlaista. Perinteisen maanpinnalla liikkumisen lisäksi on aina huomioitava ylhäältä tai alhaalta tulevat hyökkäykset ja erilaiset koukkaukset. Lisäksi avaruussodankäyntiä käydään virtuaalilaseilla, joka lisää taistelun tuntuun kokonaisen oman kerroksensa syvyyttä ja ainutlaatuista viehätystä.

Space Junkies tarjoaa ensimmäistä kertaa mahdollisuuden PlayStation VR- ja pc-pelaajien välille käydä taisteluun keskenään niin yhdessä kuin toisiaan vastaankin. Tämä ainutlaatuinen eri alustojen välinen pelattavuus tarjoaa uudenlaiset mahdollisuudet erilaisten pelaajayhteisöjen syntyyn.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/SEkP85sDE1c.

Lisätietoja
www.spacejunkiesgame.com
http://bit.ly/2HvxPHD (kuvia)