PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Farming Simulator 19 -maanviljelyssimulaatio ilmestyi kauppoihin tänään. Pelistä julkaistiin juuri myös uusi esittelyvideo, joka on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/z76GJnQmA6A.

Farming Simulator 19 on suositun pelisarjan syvällisin ja monipuolisin osa tähän mennessä. Sen entistä hiotummat pelimekaniikat tarjoavat ensiluokkaisen maanviljelys- ja maataloussimulaation. Samalla pelin graafista ilmettä on viety entistä realistisempaan ja yksityiskohtaisempaan suuntaan.

Omaa maatilaa hoitaessa ovat apuna monet oikean maailman työkoneet, kulkuneuvot ja apuvälineet. Näihin lukeutuvat tunnetut merkit, kuten Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr ja monet muut. Ensimmäistä kertaa mukana on maailman suurin maatalouskoneiden valmistaja John Deere, joka liittyy mukaan tunnetulla kalustollaan. Kaikkiaan erilaisia voimanpesiä on mukana yli 300 erilaista, joten valikoimaa riittää moneen makuun ja tarpeeseen.

Farming Simulator 19 tarjoaa pelattavaksi sekä amerikkalaista että eurooppalaista maaseutuympäristöä. Pelisarjan uusina lisäyksinä ovat muun muassa uudet työkoneet sekä viljeltävistä tuotteista puuvilla ja kaura. Kasvatettavista eläimistä mukana ovat porsaat, lehmät, lampaat ja kanat, sekä ensimmäistä kertaa pelisarjassa ikinä hevoset. Myös hevosilla ratsastaminen on mukana ensimmäistä kertaa.

Farming Simulator 19 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille 20. marraskuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2OGCAhl (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.