ViewSonic (www.viewsoniceurope.com/fi) tuo markkinoille entistä energiaystävällisempiä IPS- ja MVA-paneeleilla varustettuja LED-näyttöjä, joissa on aiempaa laajempi katselukulma.

vpgroup

ViewSonic VX2336s-LED
ViewSonic VX2336s-LED on 23 tuuman täysteräväpiirtonäyttö (Full HD), joka sopii sekä koti- että toimistokäyttöön. Näyttö kykenee 1920 x 1080 pisteen tarkkuuteen. Sen dynaaminen kontrastisuhde on huikea 20 000 000:1, joka takaa kuvan tarkkuuden ja syvyyden missä tahansa käyttöympäristössä.

SuperClear-tekniikan ja IPS-paneelin ansiosta kuva on laadultaan erinomainen niin värisyvyyden, kuvaerottelun kuin kuvakulmienkin osalta. ViewSonicin uusi SuperClear-teknologia vahvistaa näytön harmaasävyjä tummia värejä käytettäessä. Se näkyy entistä parempana väritoistona ja aitona mustana. SuperClear-tekniikan ansiosta näytön katselukulmat ovat tavallista näyttöä paremmat. Kuvaa voidaan katsoa jopa 178 asteen kulmasta värien haalistumatta tai vääristymättä.

Näytön LED-taustavalaistus on täysin elohopeavapaa ja se kuluttaa virtaa jopa 50 prosenttia perinteistä LCD-näyttöä vähemmän. Näyttö on siis hyvin ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Näytössä on myös automaattinen kuvasuhteensäätö, joka takaa myös perinteisen kuvan (4:3) näkymisen oikein kuvasuhdetta vääristämättä ja kuvaa venyttämättä. Tyylikäs näyttö on viimeistelty DVI- ja VGA-liittimin, sekä VESA-standardin mukaisella seinäkiinnitysvalmiudella.

ViewSonic VP2365-LED ja VP2765-LED
ViewSonic VP2365-LED on 23 tuuman täysteräväpiirtonäyttö (Full HD), joka on tekniikaltaan VX2336s-LED-mallin kaltainen. Ammattikäyttöön tarkoitettuna siinä on kuitenkin lisänä neljä usb-liitintä, pivot-toiminto (mahdollisuus kääntää näyttö pystyasentoon) ja ergonomiset säätömahdollisuudet.

ViewSonic VP2765-LED on 27 tuuman täysteräväpiirtonäyttö (Full HD). Myös se on tarkoitettu ammattikäyttöön, joten siinä on neljä usb-liitintä, pivot-toiminto (mahdollisuus kääntää näyttö pystyasentoon) ja ergonomiset säätömahdollisuudet. Lisäksi näytössä on DVI-, DisplayPort- ja VGA-liitännät.

Lisäksi näytön MVA-tekniikkaa hyödyntävä paneeli takaa ylivertaisen kuvan laadun kaikissa olosuhteissa. MVA-paneelin ansiosta kuvaa voidaan katsoa jopa 178 asteen kulmasta värien haalistumatta tai vääristymättä. ViewSonicin VP-sarjan ammattilaisnäytöt ovatkin erityisesti kuva- ja videoammattilaisten suosiossa esimerkiksi sairaaloissa, videotuotannossa, graafisessa suunnittelussa ja muilla vastaavilla aloilla.

Molemmissa VP-sarjan ammattilaisnäytöissä on myös ns. nollapikselitakuu, joka takaa viallisten (kokonaan pimeiden tai kirkkaiden) pikseleiden puuttumisen.

Saatavuus ja hinnoittelu
ViewSonic VX2336s-LED, VP2365-LED ja VP2765-LED tulevat myyntiin tammikuun aikana ja niiden suositushinnat ovat 179, 289 ja 449 euroa. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.viewsoniceurope.com/fi/products/desktop-monitors/led-lcd/

Viewsonic Finland
Ville Huuhtanen, puh: 020-7120 861, email: ville.huuhtanen@viewsoniceurope.com

ViewSonic
ViewSonic® Corporation on maailman johtavia visuaalisten näyttötuotteiden toimittajia. Viewsonic kehittää, markkinoi ja tukee kattavaa valikoimaa tuotteita, kuten minikannettavia, näyttötietokoneita, minikokoisia tietokoneita, LCD-näyttöjä, LCD-televisioita, videoprojektoreita, digitaalisia valokuvakehyksiä ja digitaalisia informaationäyttöjä. www.viewsoniceurope.com/fi/