Buffalo Technology (www.buffalotech.com) hallitsee kuudetta vuotta peräkkäin maailmanlaajuisia verkkolevyjen kuluttajamarkkinoita. Toinen osoitus Buffalon markkinajohtajuudesta on sen ulkoisten kiintolevyjen tallennuskapasiteetin kasvaminen peräti 12 teratavuun asti.

dsquad

Buffalo oli viime vuonna NAS-verkkolevyjen kuluttajamarkkinoiden selkeä johtaja 18,6 prosentin osuudellaan. Verkkolevyjen kokonaismarkkinat kasvoivat viime vuonna yli 30 prosenttia ja niiden ennustetaan kasvavan 35 prosenttia vuodessa lähivuosien aikana. Tiedot käyvät ilmi markkinatutkimusyritys In-Statin uusimmasta raportista.

Buffalo julkisti syksyllä 2010 uuden ulkoisen DriveStation Quad -kiintolevyn. Nyt se on saatavana myös huikealla 12 teratavun tallennuskapasiteetilla.

DriveStation Quad 12TB on nopea USB 3.0 -liitännällä varustettu tallennusratkaisu paljon tilaa, tehoa ja luotettavuutta vaativiin paikallisiin tallennustehtäviin sekä tiedonvarmistukseen. Laitteet soveltuvat erinomaisesti yrityskäyttöön, yksityiseen multimediatallennukseen ja isompien tallennusjärjestelmien lisätallennustilaksi.

DriveStation Quadissa on vakiona neljä kiintolevyä. Laite mahdollistaa maksimaalisen nopean ja varmennetun RAID 0-, RAID 5- tai RAID 10 -käytön.

Saatavuus ja hinnoittelu
DriveStation Quad 12TB on saatavana välittömästi ja sen suositushinta on 1 449 euroa. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot:
http://www.buffalo-technology.com/products/external-drives/drivestation/hd-qlu3-drivestation-quad-usb-30/

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.