Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkisti iPad- ja Android-tablettilaitteille kokonaisen tarvikeperheen, joka muuttaa tavan miten ja missä tablettilaitteita käytetään.

keyboardcase

”Ihmiset rakastavat tablettilaitteitaan. Koko tuotekategoria kasvaa nopeasti ja on tullut jäädäkseen”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Olemme luoneet upean tarvikeperheen tablettikäyttäjille ja tämä on vasta alkua. Lisää uusia tuotteita iPad- ja Android-tablettilaitteille on luvassa lähikuukausina.”

Nyt julkaistavaan uuteen iPad- ja Android-tablettilaitteiden tarvikeperheeseen kuuluu näppäimistöjä, suojuksia ja kaiuttimia. Niiden avulla voi luoda täydellisen ympäristön tablettilaitteelle halusipa käyttäjä sitten vaihtaa kuulumisia Facebook-ystäviensä kanssa, päivittää blogiaan tai jakaa suosikkimusiikkiaan.

Logitech Keyboard Case
Erittäin kestävästä alumiinista tehty Logitech Keyboard Case on tehty yhteistyössä ZAGG®-yrityksen kanssa. Kestävä kansirakenne ja kätevät reunat suojaavat iPad 2:n koko näytön ja reunukset laitetta kuljetettaessa. Kansisuojus muuttuu käden käänteessä langattomaksi Bluetooth-näppäimistöksi, jolla on helppo syöttää kaikenlaista tietoa iPad-sovelluksiin. Intuitiivinen näppäimistöasettelu ja huomattavasti virtuaalinäppäimistöä parempi tuntuma tekevät kirjoittamisesta huomattavasti mukavampaa ja nopeampaa. iPadin voi asettaa nojaamaan näppäimistöön sekä vaaka- että pystyasentoon.

Logitech Wireless Speaker
Logitech Wireless Speaker -matkakaiuttimet voi sijoittaa vapaasti jopa 15 metrin päähän iPad- tai Android-tablettilaitteesta niiden langattoman Bluetooth-äänitekniikan ansiosta. Lisäksi kaiuttimet eivät ole pelkästään langattomat, vaan ne toistavat myös laadukasta ääntä. Kaiuttimien kahden tuuman elementit toistavat täydellistä stereoääntä ja syvät bassoäänet. Kaiuttimien käyttöönotto ei voisi helpompaa ja kaiuttimissa on ladattava akku, jolla kaiuttimet toimivat jopa 10 tuntia kerrallaan.

Logitech Tablet Keyboard
Logitech Tablet Keyboard yhdistää iPad 2-näppäimistön ja -telineen samaan tuotteeseen. Se on helppo ottaa käyttöön, kulkee kätevästi mukana ja tuo käyttömukavuutta kaikkialle, missä tablettilaitetta käytetään. Langatonta Bluetooth-näppäimistöä voi käyttää jopa 10 metrin etäisyydellä iPadista ja se sopii erinomaisesti niin syliin kuin kahvipöydällekin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Keyboard Case, Logitech Wireless Speakers ja Logitech Tablet Keyboard tulevat saataville kesäkuussa 99, 99 ja 59 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-gb/tablet-accessories

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com