Urheilun ja pelien tulevaisuutta luova espoolainen Valo Motion on saavuttanut merkittävän virstanpylvään polttamalla yli 350 miljoonaa kaloria seinäkiipeily- ja trampoliinipeleillään.

Seinäkiipeilypeli ValoClimbin pelaajat ovat myös pelastaneet planeetan 17 miljoonalta virtuaaliselta asteroidilta ja murskanneet 66 miljoonaa virtuaalista lepakkoa yli 11 miljoonan hauskan pelisession ja 383 000 pelitunnin aikana.

”Tuotteemme ovat kuluttaneet kaloreita yhtä paljon kuin kävellessä maailman ympäri käsittämättömät 145 kertaa. Seinäkiipeily ja trampoliinihyppely ovat molemmat hyviä fyysisiä harjoituksia, mutta ValoClimb ja ValoJump tekevät niistä hauskempia ja tehokkaampia kilpailullisuutensa ansiosta. On helpompi ylittää omat rajansa kerätessään pisteitä tai kilpaillessaan ystävien kanssa”, kommentoi Valo Motionin perustaja, tohtori Raine Kajastila. ”Pelaajat ovat tyytyväisiä toiminnantäyteisistä ja tehokkaista harjoituksista. Lisäksi yhteistyökumppanimme saavat paljon uusia asiakkaita, jotka tulevat pelaamaan pelejämme. Näin kaikki osapuolet voittavat.”

Vaikuttavien numeroiden takana olevasta yrityksestä on tullut laajennetun todellisuuden kuntoilun ja koko perheen liikunnallisten viihdetuotteiden merkittävä tekijä. Heidän tuotteitaan käytetään jo yli 45 maassa ja yli 200 käyttökohteessa. Tällä hetkellä valtava määrä ihmisiä ympäri maailman nauttii Valo Motionin seinäkiipeily- ja trampoliinipeleistä harjoitellessaan omaa tahtiaan lähes miljoonan pelisession kuukausivauhdilla.

Kalorikulutuslaskelmat perustuvat Harvard Medical Schoolin ja American Council of Exercisen tutkimustuloksiin 83 kiloisen miehen kalorikulutuksesta.

ValoJump
ValoJump on trampoliinien interaktiivinen pelialusta, joka tekee trampoliinilla hyppimisestä parempaa ja hauskempaa kuin mikään koskaan ennen. Pelaajat voivat hypätä oikealla trampoliinilla ja kuntoilla fyysisesti samalla pelatessaan ja pitäessään hauskaa. Pelaajan peilikuva otetaan mukaan pelimaailmaan, jossa pelaaja voi nauttia hauskoista haasteista, oppia uusia temppuja harjoitustehtävillä tai kilpailla toista pelaajaa vastaan maailman ensimmäisessä kahden pelaajan trampoliinipelissä. ValoJump vetoaa urheilijoihin, pelaajiin ja kaikkiin muihin, jotka etsivät hauskaa uutta aktiviteettia tai tavanomaisesta poikkeavaa tapaa liikkua.

ValoClimb
Valo Motionin ensimmäinen tuote, ValoClimb, on maailman ensimmäinen vuorovaikutteinen pelialusta seinäkiipeilyyn. ValoClimb-pelialusta muuntaa tavalliset kiipeilyseinät suuriksi vuorovaikutteisiksi pinnoiksi, jotka ympäröivät pelaajan täysin grafiikkaan, peliefekteihin ja hauskoihin haasteisiin. Pelit on tarkoitettu sekä vapaa-ajan viihtymiseen että tehokkaaseen fyysiseen harjoitteluun. ValoClimb-pelialustoja on asennettu monenlaisiin ympäristöihin, kuten aktiviteettipuistoihin, kuntosaleihin ja kiipeilypaikkoihin yli 45 maassa. Aktiivista liikkumista tehostava ValoClimb-pelialusta tarjoaa kaikille nuorimmista lapsista kovaa treenaaviin aikuisiin hauskaa tekemistä ja tehokasta fyysistä harjoitusta.

Lisätietoja
https://valomotion.com/contact/press-kit/
https://youtu.be/rjWcE25s7kQ (alkuperäinen viraalivideo YouTubessa)
https://www.facebook.com/ValoMotion/videos/1081345311957279/ (alkuperäinen viraalivideo Facebookissa)

Valo Motion
Valo Motion luo jännittäviä liikunnallisia pelejä, jotka vievät pelaajansa todellisuutta pidemmälle. Pelimme ovat hauskaa liikunnallista viihdettä, jotka sopivat kaikille lapsista todellisiin kuntoiluhirmuihin. Tehostamme kiipeilyharrastusta ValoClimb-pelialustallamme ja luomme hauskoja trampoliinikokemuksia ValoJump-peliemme avulla. Valo Motionin tuotteita käytetään aktiviteettipuistoissa, kiipeilysaleissa, trampoliinipuistoissa, kuntosaleilla ja viihdekeskuksissa yli 45 maassa. Pelialustamme perustuvat ainutlaatuiseen ValoVision -seurantaohjelmistoon, korkealaatuiseen laitteistoon, peleihin ja sovelluksiin.