Pelikonsoli- ja pc-tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) ilmoitti Far Cry 3 -teemaisen kartta- ja tekstuuripaketin julkaisusta suositulle Minecraft-pelille. Lisäosapaketti tulee saataville 26. lokakuuta Minecraftin pc-versiolle.

fc3_minecraft

Karttapaketin myötä pelaajat voivat tutkailla Minecraftin maisemia Far Cry 3:n kieroutuneen linssin läpi. Kartta- ja tekstuuripaketin muutokset vaikuttavat koko Minecraft-maailmaan muokaten niin ympäristöjä, aseita ja työkaluja. Mukana on myös hahmoja ja tapahtumapaikkoja Far Cry 3 -pelistä, kuten keskeiset hahmot Vaas, Jason ja Citra – kaikki aitoon Minecraft-tyyliin luotuina. Karttapaketissa on mukana myös 50 niin sanottua easter egg -bonusta, jotka on piilotettu ympäri karttapaketin saaristoa.

Kartan teosta vastaa Michael Lambert (Sacr3, Newcraft Cityn luoja), tunnettu Minecraft-intoilija, sekä tekstuureista taiteilijat Axel Janssen ja Yohann Delcourt.

Far Cry 3 -teemainen paketti tulee saataville pc-tietokoneille ilmaiseksi Far Cryn kotisivujen kautta.

Far Cry 3
Räiskintäpelisarja Far Cry palaa kolmannessa osassaan pelisarjan ensiosaa muistuttaviin tunnelmiin. Päähenkilö Jason Brody on joutunut nalkkiin etäiselle trooppiselle saarelle vailla yhteyttä sivistyneeseen maailmaan. Jason ei ole kuitenkaan yksin, sillä saarta asuttavat lukuisat väkivaltaiset rikolliset. Näistä asetelmista alkaa tarina hengissä selviytymisestä vihamielisessä ympäristössä.

Far Cry 3 tarjoaa valtavan pelimaailman upeissa tapahtumaympäristöissä, joissa on valittavissa lukuisia eri etenemisreittejä. Peli ei myöskään nojaa pelkkään suoraviivaiseen räiskintään, sillä luvassa on ympäristön tutkimista, valokuvaamista sekä vihollisten vähemmän suoraviivaista kukistamista vaivihkaisin keinoin.

Far Cry 3 ilmestyy PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille 29. marraskuuta.

Lisätietoja
http://far-cry.ubi.com
www.facebook.com/farcry
www.ubi.com/fi/
www.minecraft.net

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/