Urheilun ja pelien tulevaisuutta luova espoolainen Valo Motion esittelee uuden liikunnallisen Trax-trampoliinipelin IAAPA Expo Europe -tapahtumassa. Trax on koettavissa ja hypittävissä myös Espoon ja Vantaan SuperParkeissa.

Trax
Uusi trampoliinipeli Trax perustuu Valo Motionin uudistettuun ValoVision-teknologiaan, jonka avulla ValoJump-trampoliinipelialusta voi nyt seurata hyppääjän käsien ja jalkojen liikkeitä. Näin tulevat ValoJump-pelit aktivoivat koko kehon liikkumaan entistä monipuolisemmin.

Traxin pelaaminen on kuin seuraisi trampoliinihyppelyyn rakennettua koreografiaa. Pelissä on tarkoitus hypätä näytöllä näkyvät reitit tietyssä järjestyksessä ja tehdä erilaisia asentoja ilmassa. Trax muistuttaa suosittuja tanssipelejä, mutta tanssikoreografian sijaan pelissä seurataan koreografiaa hyppäämällä trampoliinilla. Kuten esikuvissaan tanssipeleissä, myös Traxissa musiikilla on erittäin iso merkitys pelikokemukseen.

Tämä jännittävä uusi kokemus on nyt testikäytössä Espoon SuperParkissa sekä muutamissa muissa paikoissa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Trax on maailmanlaajuisesti pelattavana Valo Motionin kumppanipaikoissa tulevina viikkoina.

ValoClimb
Myös seinäkiipeilypeli ValoClimb saa näyttävän visuaalisen päivityksen. Valo Motion esittelee syyskuun puolivälissä aivan uuden ja huomiota herättävän visuaalisen kokemuksen ValoClimb-peleihin. Fanien suosikkipelien, kuten Astromanian ja Augmented Problemsin, pelikokemus ei ole enää koskaan entisensä uusituilla grafiikoilla. Uuden visuaalisen kokemuksen ansiosta kiipeilevä pelaaja voi uppoutua entistä syvemmälle ValoClimbin maailmaan. ValoClimbin uusitut grafiikat ovat syksyn kuluessa maailmanlaajuisesti pelattavissa Valo Motionin kumppanipaikoissa, kuten Espoon ja Vantaan SuperParkeissa sekä Boulderkeskus Espoossa.

IAAPA Expo Europe 2019
Viraali-ilmiö Valo Motion esittelee kuntoilua ja pelaamista yhdistävät uutuustuotteensa trampoliineille ja kiipeilyseinille IAAPA Expo Europe -tapahtumassa 16. – 19. syyskuuta.

Lisätietoja
https://valomotion.com/contact/press-kit/
https://youtu.be/8hYMO1kQMvc (Trax-video)

Viraali-ilmiö Valo Motion
Valo Motion on kasvanut viraalivideoidensa kautta menestyväksi kasvuyritykseksi, jolla on yli 280 kumppanipaikkaa ympäri maailmaa. Yhtiöstä on tullut laajennetun todellisuuden kunto- ja perheviihdetuotteiden markkinajohtaja. Sen tuotteita käytetään jo yli 50 maassa aktiviteetti- ja trampoliinipuistoissa, kunto- ja kiipeilykeskuksissa sekä viihdekeskuksissa – jopa museoissa ja ostoskeskuksissa.

Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa nauttivat Valo Motionin seinäkiipeily- ja trampoliinipeleistä joka päivä. ValoClimb- ja ValoJump-pelialustat vetoavat urheilijoihin, pelaajiin ja kaikkiin, jotka etsivät hauskaa uutta toimintaa tai tavallisesta poikkeavaa tapaa kuntoilla.

Valo Motion on saavuttanut yli 150 miljoonaa viraalivideonäyttöä ValoClimb-kiipeilypeleistään kuvatulla videollaan. Video on näkynyt ympäri maailmaa suosituilla videokanavilla, kuten Discovery Channel, MTV, Redbull, MotherBoard, Buzzfeed ja Unilad. Valo Motion on päätynyt useita kertoja myös “internetin etusivulle” Redditiin.