Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi/) tuo markkinoille kokonaan uuden äänentoistolaitteiden tuoteperheen. Logitech UE -mallisto vastaa musiikkia rakastavien kuuntelijoiden puhtaan äänentoiston tarpeeseen kaikkialla.

ue-headphones-lfestyle

Nykyään musiikki on aina mukana. Se on mukana kotona, toimistolla, autossa, ulkona – ihan missä tahansa. Musiikista voidaan nauttia liikkuen tai paikoillaan, yksin tai seurassa. Mitä enemmän musiikista nautitaan, sitä tärkeämpää on oikeat ja laadukkaat äänentoistolaitteet. Tähän tarpeeseen Logitech UE vastaa uuden sukupolven laitemallistollaan.

Logitechin tyylikäs muotoilu ja pitkälle viety tuotekehitys on yhdistetty Ultimate Earsin korkeatasoiseen äänentoistoon. Lopputuloksena on syntynyt Logitech UE -mallisto, josta löytyy huipputason kuulokkeita, monipuolisia matkakaiuttimia ja nettiradio.

Logitech UE Boombox
Logitech UE Boombox on tyylikäs matkakaiutin, jota voidaan käyttää helposti älypuhelimella tai tablettilaitteella langatonta Bluetooth-yhteyttä hyödyntäen. Yhtäaikaisessa yhteydessä voi olla jopa kolme laitetta, joten musiikkia voidaan soittaa helposti eri lähteistä. Kahdeksalla kaiutinelementillä varustettu Logitech UE Boombox toistaa ääntä voimakkaasti, tarkasti ja tasapainoisesti.

Logitech UE Boombox on alumiinipintainen ja siinä on myös upeasti muotoiltu kantokahva vaivattomaan kuljettamiseen. Jatkuvaa soittoaikaa matkakaiutin tarjoaa jopa kuudeksi tunniksi yhdellä latauksella. Musiikintoiston lisäksi matkakaiutinta voidaan käyttää myös äänipuheluihin sisäänrakennetun mikrofoninsa ansiosta. Kaiuttimen suositushinta on 249 euroa.

Logitech UE Mobile Boombox
Logitech UE Mobile Boombox on värikäs ja pienikokoinen matkakaiutin. Se on erinomainen äänentoistoratkaisu paljon liikkuvalle älypuhelimen tai tablettilaitteen käyttäjälle. Langattomalla Bluetooth-yhteydellä toimiva matkakaiutin voi olla yhtäaikaisesti yhteydessä kahteen laitteeseen, joten musiikkia voidaan soittaa helposti eri lähteistä.

Pienestä koostaan huolimatta Logitech UE Mobile Boombox toistaa kahdella kaiutinelementillään ääntä tasapainoisesti ja yllättävän voimakkaasti. Matkakaiutinta voidaan käyttää myös äänipuheluihin sisäänrakennetun mikrofoninsa ansiosta. Kaiuttimen suositushinta on 99 euroa.

Logitech UE Smart Radio
Logitech UE Smart Radio on nykyaikainen ja helppokäyttöinen nettiradio. Sillä voidaan toistaa musiikkia sekä tietokoneelta että nettiradioista ja muista suoratoistopalveluista, kuten Spotifystä. Laitteen oma värinäyttö kertoo soitettavan kappaleen nimen, albumin ja palvelun nimen. Lisäksi omia suosikkiasemia ja soittolistoja voi tallentaa myöhempää yhden näppäimen toistoa varten.

Logitech UE Smart Radio Controller -sovelluksen avulla laitetta voidaan käyttää helposti iPhonella, iPadilla ja Android-laitteilla. Laadukas kaiutin ja jopa kuuden tunnin jatkuvaan toistoon riittävä ladattava akku viimeistelevät kokonaisuuden. Nettiradion suositushinta on 179 euroa.

Logitech UE 900
Logitech UE 900 -tulppakuulokkeet tarjoavat huipputason äänielämyksiä kuuntelijoille, jotka ottavat musiikin tosissaan. Logitech UE 900 -tulppakuulokkeet ovat ainoat, joiden äänenlaatu yltää ammattitason räätälöityjen korvamonitorien tasolle. Neljän kuulokekohtaisen kaiutinelementin ansiosta äänentoisto on tarkka, erotteleva ja monivivahteinen. Niin ylä-, ala- kuin keskitaajuudetkin erottuvat upeasti ja Ultimate Earsin ainutlaatuinen alkuperäiselle tallenteelle uskollinen soundi on selkeästi kuultavissa.

Miellyttävästi muotoiltujen tulppakuulokkeiden mukana toimitetaan viidet erikokoiset silikonitulpat ja kolmet vaahtomuovitulpat. Kuulokkeiden mukana toimitetaan kahdet punotut johdot – toisessa on mikrofoni ja toimintapainikkeet puheluita varten, kun taas toinen sopii vain musiikin kuunteluun. Kuulokkeiden suositushinta varusteineen on 399 euroa.

Logitech UE 9000
Korkeatasoista äänentoistoa kaipaaville korvan peittävät ja suljetut Logitech UE 9000 -sankakuulokkeet ovat ylitse muiden. Langatonta Bluetooth-yhteyttä hyödyntävät kuulokkeet kykenevät uskomattoman rikkaaseen, selkeään ja tarkkaan äänentoistoon. Aktiivisesti taustamelua vaimentavat kuulokkeet antavat keskittyä rauhassa kuuntelunautintoon.

Logitech UE 9000 -kuulokkeissa on myös hallintapainikkeet, joiden avulla voi säätää äänenvoimakkuutta, valita kappaleita ja vastata puheluihin. Isot ja muotonsa muistavat pehmusteet takaavat miellyttävän tunteen myös pitkäaikaisessa käytössä. Logitech UE 9000 toimivat langattomasti jopa kymmenen tuntia yhdellä latauksella ja mukana tulevalla johdolla niitä voi käyttää loputtomiin. Kuulokkeiden suositushinta varusteineen on 349 euroa.

Logitech UE 6000
Korvan peittävät ja suljetut Logitech UE 6000 -sankakuulokkeet tarjoavat laadukasta, rikasta ja erottelukykyistä äänentoistoa korkeatasoisten elementtiensä ansiosta. Aktiivisesti taustamelua vaimentavat kuulokkeet istuvat päähän mukavasti muotonsa muistavien pehmusteiden avulla.

Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta kuulokkeet voidaan taittaa kasaan aurinkolasien tapaan kuljetuksen ajaksi. Kuulokejohdossa on mikrofoni ja toimintapainikkeet puheluita varten. Kuulokkeiden suositushinta on 199 euroa.

Logitech UE 4000
Korvan peittävät ja kevytrakenteiset Logitech UE 4000 -sankakuulokkeet on helppo kantaa mukana. Laadukkaiden kaiutinelementtien ansiosta äänentoisto on puhdas ja erottelukykyinen. Kuulokkeet istuvat päähän mukavasti muotonsa muistavien pehmusteiden avulla.

Kuulokejohdossa olevien hallintapainikkeiden ansiosta äänenvoimakkuuden säätö, kappaleiden vaihtaminen ja puheluihin vastaaminen on helppoa. Kuulokkeiden suositushinta on 99 euroa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Kaikki edellä mainitut tuotteet tulevat myyntiin syyskuun aikana. Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitechUE.com

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.