Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) tuo markkinoille uudenlaisen musiikkisoittimen. Langatonta tyylikkyyttä ja tuhtia äänentoistoa tarjoava UE BOOM on maailman ensimmäinen sosiaalinen musiikkisoitin.

ue_boom_group1

UE BOOM on langatonta Bluetooth-tekniikkaa käyttävä matkakaiutin, joka tekee musiikin kuuntelemisesta entistä nautinnollisempaa. UE BOOMin ainutlaatuisen pyöreän ja putkimaisen muotoilun ansiosta kaiutin kykenee tuottamaan selkeää ja tasapainoista musiikkia 360 astetta jokaiseen suuntaan.

Akkukäyttöisenä ja käteen sopivan kokoisena kaiuttimena UE BOOM soveltuu otettavaksi mukaan monenlaisiin tilanteisiin ja hetkiin. Kaiuttimen langattoman yhteyden kantama on jopa 15 metriä äänilähteestä ja yhdellä latauksella musiikkia voidaan toistaa jopa 15 tuntia kerrallaan.

UE BOOM on päällystetty laadukkaalla ja kestävällä plasmapinnoitteella. Sen ansiosta kaiutin hylkii kosteutta ja likaa erityisen tehokkaasti. Kaiutin on saatavana valkoisena, punaisena, mustana, sinisenä, pinkkinä ja vihreänä.

Yksittäinen UE BOOM voidaan myös yhdistää toiseen UE BOOM -kaiuttimeen langattomasti iOS- ja Android-sovelluksen avulla. Tällöin kaiuttimet kykenevät toistamaan musiikkia erityisessä stereotilassa ja luomaan entistä voimakkaamman musiikkikokemuksen. UE BOOM -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Apple Storesta ja Google Play Storesta.

Lähes 20 vuoden musiikkikokemuksella on Ultimate Ears auttanut ihmisiä nauttimaan musiikista. Ultimate Ears valmistaa korkealaatuisia kuulokkeita ja langattomia kaiuttimia ihmisille, joille musiikki on intohimon ja rakkauden kohde.

UE BOOMin julkistuksen yhteydessä Ultimate Ears aloittaa sosiaalisen musiikin kokeen, joka on leikkisä tutkielma musiikin vaikutuksista ihmisiin sosiaalisissa ympäristöissä. Osana tätä koetta Ultimate Ears tekee yhteistyötä YouTube-komediakanava JASHin ja musiikkiasiantuntija Reggie Wattsin kanssa. Heidän kanssaan valmistuu kesällä alkuperäissarja The Social Music Experiment.

Sarja ponkaistaan tänään käyntiin JASHin omalla YouTube-kanavalla (http://jash.com/social-music-experiment/) ja 28. toukokuuta alkaen sarja tullaan näkemään useilla muilla sivustoilla, joihin lukeutuvat muiden muassa Collegehumor.com and ultimateears.com. Uusia jaksoja on luvassa kesäkuun loppuun asti.

Saatavuus ja hinnoittelu
UE Boom on saatavilla 199 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.ultimateears.com
http://bit.ly/18d1HgI (painokelpoisia tuotekuvia)
http://bit.ly/YXvg39 (esittelyvideo)
http://bit.ly/10KAufb (tiedote pdf-dokumenttina)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.