Ultimate Ears EPICBOOM

Maailman johtavan oheislaitteiden valmistaja Logitechin omistama Ultimate Ears liputtaa vedessä kelluvalla EPICBOOM-kaiuttimellaan ympäristöarvojen ja musiikin ilosanoman puolesta.

Palkitut ja säänkestävät Ultimate Ears -matkakaiuttimet tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaasta äänentoistosta sekä näyttävästä ja värikkäästä muotoilusta. Ensiluokkaisen akustiikan ja jylhän bassotoiston ohella langatonta EPICBOOM-kaiutinta kehitettäessä on kiinnitetty huomiota sen ympäristötekijöihin. Valmistuksessa onkin hyödynnetty tehokkaasti kierrätysmateriaalien käyttö. Kaiutinpinnoite on kierrätettyä polyesterikangasta ja jopa 59 prosenttia kaiuttimen muoviosista on valmistettu kierrätysmuovista. Lopputuloksena on uudenlainen 360 asteen säteellä komeasti soiva kaiutin, joka täyttää äänentoiston tarpeet helposti niin sisällä kuin ulkonakin.

”Suunnittelemme tuotteemme asiakkaamme ja heidän elämäntyylinsä mielessämme”, kommentoi Ultimate Earsin toimitusjohtaja Jonah Staw. ”Asiakkaamme haluavat jyhkeää äänentoistoa helposti kannettavassa muodossa ja juuri tähän tarpeeseen EPICBOOM myös vastaa. Kaiutin toistaa ääntä korkealuokkaisesti Ultimate Earsille ominaisella tavalla ja enemmän kuin riittävällä äänenvoimakkuudella. Olemme innoissamme saadessamme tuotteen osaksi valikoimaamme, sillä se eittämättä on mukana elämää suuremmissa ja eeppisissä hetkissä.”

EPICBOOM-kaiuttimen ovaalimainen tölkkimuotoilu mahdollistaa entistä paremman akustiikan, äänenvoimakkuuden ja selkeyden, jonka tukena on 4,6 tuuman bassoelementti tuomassa syvyyttä alataajuuksiin. Hyvä äänentoisto onnistuu myös vaikkapa uima-altaassa, sillä IP67-standardin mukaisesti suojattu kaiutin on vesi- ja pölytiivis sekä rakenteeltaan kelluva. Tämä mahdollistaa suorastaan eeppiset palju- ja rantabileet vailla huolta kaiuttimen kastumisesta. Juhlien siirtyessä sisälle osaa kaiutin räätälöidä äänentoiston sisätiloihin sopivaksi älykkään taajuuskorjaimen avulla.

Näyttävä kaiutin toistaa ääntä yhdellä latauksella jopa 17 tunnin ajan. Langaton Bluetooth-yhteys toimii jopa 55 metrin etäisyydelle ja on yhteensopiva useimpien Bluetooth-äänilähteiden kanssa. Käyttöönotto on helppoa NFC-yhteensopivien puhelinten kanssa, sillä yhteys puhelimen ja kaiuttimen välillä muodostuu automaattisesti kevyellä kosketuksella. Kun yhteys on muodostettu, äänentoisto eri puhelinten soittolistoilta on vaivatonta ja nopeaa. Kaiuttimessa on myös merkkivalo akunvaraukselle ja USB-C-liitäntä lataamista varten.

Lisäominaisuuksia ilmaisella BOOM-sovelluksella

Uusitulla BOOM-sovelluksella voidaan hallita kaiuttimen taajuuskorjaimen esiasetuksia, joista löytyy vaihtoehtoja eri musiikkimieltymyksiin sekä omansa elokuville, peleille ja podcasteille. Lisäksi mukana on uusi asetus syvärentoutumiseen. Sovelluksella voidaan myös hienosäätää diskantti-, keski- ja bassoääniä. Eri äänentoistoasetukset voidaan valita helposti tekemisen mukaan vaikkapa joogaan, meditointiin, kotibileisiin tai rantatunnelmiin.

Lisäksi sovelluksen PartyUp-toiminnolla voidaan yhdistää langattomasti useampi Ultimate Ears -kaiutin yhdeksi kokonaisuudeksi. PartyUp-yhteensopivia malleja ovat EPICBOOM, BOOM, BOOM 2, BOOM 3, MEGABOOM, MEGABOOM 3 ja HYPERBOOM. Hyödyntämällä sovelluksen ulkoilmatehostusta kaiuttimien äänentoisto nostaa fiiliksen entistäkin vaikuttavammalle tasolle. BOOM-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Store- ja Google Play -kauppapaikoista.

Kestävän kehityksen tuotteet

Kaikki Logitechin tuotteet suunnitellaan tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus sekä minimoimaan tuotteen valmistuksen hiilijalanjälki. Kestävän kehityksen mallissa huomioidaan tuotteen kehitystyö ja valmistus aina raaka-aineista valmistukseen ja tuotteen kierrätysmahdollisuuksiin huomioiden ympäristölliset ja sosiaaliset tekijät. EPICBOOM-kaiuttimen pinnoite on sataprosenttisesti kierrätettyä polyesterikangasta ja vähintään 59 prosenttia kaiuttimen muoviosista on valmistettu kierrätysmuovista. Lisäksi kaiuttimen tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä. Logitechin PCR-ohjelma kertoo yrityksen omistautumisesta kestävään kehitykseen ja materiaalien uusiokäytöstä, joka osaltaan auttaa pienentämään alan hiilijalanjälkeä ja tukemaan kierrätysmateriaalien käyttöä. Logitech myös osallistuu ilmastohyvitykseen ja tukee valmistuksessa uusiutuvia energialähteitä mahdollisuuksien mukaan.

Hinta ja saatavuus

Ultimate Ears EPICBOOM on nyt saatavilla valkopunaisena ja mustakeltaisena 379 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.ultimateears.com/fi-fi/wireless-speakers/epicboom-bluetooth.html
https://youtu.be/Vp_GhJi9r30 (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vibMVT5i6UpuZRIW9Cg?e=yH6eYb (kuvia)

Tukkurit

ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Ultimate Ears

Ultimate Ears muuttaa tavan, jolla ihmiset kokevat musiikin yhdessä kaikkialla. Ensin Ultimate Ears mullisti tavan, jolla muusikot voivat olla vuorovaikutuksessa konserttiyleisön kanssa siirtämällä esiintymislavan äänentoiston lavamonitoreista räätälöityihin korvamonitoreihin. Nykyään Logitech Internationalin omistama Ultimate Ears -tuotemerkki jatkaa laadukkaan äänentoiston kehittämistä palkituilla langattomilla kaiuttimillaan. Ne on suunniteltu musiikin ystäville riippumatta mihin elämä heitä kuljettaa. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Ultimate Earsista osoitteessa www.ultimateears.com.