Gwens Getaway

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft on julkistanut helsinkiläisen Ubisoft RedLynx -pelistudionsa uuden mobiilipelin.

Gwen’s Getaway on nyt pelattavissa ilmaiseksi Android- ja iOS -mobiilialustoilla Suomen lisäksi Intiassa, Filippiineillä ja Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Rajatun testijulkaisun ensimmäisen viikon jälkeen peli laajenee myös muihin maihin.

Gwen’s Getaway kutsuu pelaajansa seikkailulle loma-asuntojen remontoinnin ja niin sanottujen match-3-minipelien pariin tarinan päähahmojen Gwenin ja Reinan kanssa. Kun pelaajat ratkaisevat tarinan varrelle rakennettuja pelejä, pääsevät he remontoimaan ja sisustamaan rustiikkisia mökkejä uuteen uskoon oman makunsa mukaan. Tasoja on heti alkuun yli 600. Uutta sisältöä, kuten tasoja ratkaistavaksi ja alueita tutkittavaksi, tullaan lisäämään peliin joka kuukausi.

”Olemme iloisia, kun pääsemme tänään julkistamaan Gwen’s Getawayn rajatusti Suomessa”, kertoo Ubisoft RedLynxin toimitusjohtaja Celine Pasula. ”Peli ilmentää erinomaisesti visiotamme tuoda yhä monipuolisempia pelikokemuksia yhä laajemman yleisön saataville, ja on hienoa nähdä sen pääsevän pelaajiemme käsiin.”

”Tiimimme on laittanut peliin rutkasti aikaa, vaivaa ja intohimoa luodakseen ainutlaatuisen pelikokemuksen”, sanoo pelin tuottaja Jon Kauppinen. ”Emme malta odottaa pääsevämme kuulemaan, mitä pelaajamme ovat tästä kokemuksesta mieltä. Palaute tulee olemaan erittäin arvokasta valmistautuessamme pelin seuraaviin vaiheisiin.”

Gwen’s Getaway sopii lyhyeen ja antoisaan pelihetkeen tarjoamalla hauskanpitoa ilman paineita. Se palkitsee ja stimuloi ajatuksia rennon huolettomasti. Peli sopii erityisesti varttuneemmille, jotka eivät ehkä kutsu itseään pelaajiksi, mutta silti pelaavat säännöllisesti pulmapelejä älypuhelimella tai tavallisella tietokoneella.

Helsingissä toimivan Ubisoft RedLynx -pelistudion lisäksi pelinkehitystä on tukenut Ubisoft Abu Dhabi.

Pelin tuoreen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/idvR6KewWDU.

Gwen’s Getaway on nyt saatavilla ilmaiseksi edellä mainittujen maiden App Store- ja Google Play -kauppapaikoista. Pelin ikäraja on 4+.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/gwens-getaway
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vibNexjlw1t7G6_gZxg?e=m5rqXz (kuvia)

Ubisoft RedLynx, viestintäpäällikkö Sara Katajakoski, sara.katajakoski@ubisoft.com

Ubisoft RedLynx

Ubisoft RedLynx on helsinkiläinen pelistudio, joka koostuu noin 150:stä pelinkehityksen, luovan alan ja yrityspuolen osaajasta. Studio perustettiin jo vuonna 2000, mikä tekee siitä yhden Suomen vanhimmista pelinkehittäjistä. Vuodesta 2011 alkaen studio on ollut osa Ubisoft Entertainmentia. Ubisoft RedLynx tuo yhden katon alle pelien ja teknologian kehityksen työskennellen sekä PC-, konsoli- ja mobiilipelien että maailmanlaajuisesti tunnettujen brändien ja AAA-tason pelikokemusten parissa. Uusimman mobiilipelinsä Gwen’s Getawayn lisäksi Ubisoft RedLynx on tällä hetkellä mukana muun muassa kehittämässä Ubisoft Scalar -teknologiaa ja tuomassa maailmankuulua Rainbow Six -pelisarjaa mobiililaitteille. Studio on myös osa Tom Clancy’s The Division Heartland -tiimiä ja tukee Massive Entertainment -studiota Star Wars Outlaws -pelin kehittämisessä. Lisätietoja on osoitteessa www.redlynx.com.

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.