Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) jatkaa matkakaiuttimiensa upeiden erikoisversioiden julkaisua. UE BOOM 2 Lost Time Limited Edition tuo katutaiteen mukaan musiikintoistoon.

UE BOOM Reka

Ultimate Ears tuo australialaisen katutaiteilija James Rekan tyylin osaksi äänentoistoa. Nykyaikaisten abstraktien muotojen ja kirkkaiden värien yhdistelmä korostaa Rekan ainutlaatuista tyylitajua. Näistä syntyi myös UE BOOM 2 Lost Time Limited Edition -matkakaiutin, joka paitsi näyttää hyvältä, myös soi kirkkaasti ja jykevästi.

Populaarikulttuurin, sarjakuvien ja kuvitustaiteen innoittama Reka on hionut tyyliään toistakymmentä vuotta Melbournen junalinjoilla ja lähiöiden kujilla. Hän on tullut tunnetuksi puhtaista linjoista ja erottuvasta tyylistään sekä eri taiteenlajien saumattomasta yhdistelemisestä.

Rekan taidetta voi nauttia niin japanilaisten kaupunkien kaduilla kuin Berliinissä tai vaikkapa New Yorkin boheemissa Brooklynissä. Tämän lisäksi hän kiertää ympäri maailmaa ja hänellä on myös vakinainen näyttely Australian kansallisessa galleriassa. Nyt ensimmäistä kertaa Rekan kädenjälki on myös matkakaiuttimen värityksenä.

Tuomalla yksilöllisiä ja persoonallisia taiteilijoita osaksi rajoitetun erän erikoistuotteita, Ultimate Ears juhlistaa musiikin ja kuvataiteen harmoniaa ja rajattomuutta.

Saatavuus ja hinnoittelu
UE BOOM 2 Lost Time Limited Edition on saatavilla rajoitetusti huhtikuun alusta alkaen 219 euron hintaan Ultimate Earsin verkkokaupasta. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.ultimateears.com/fi-fi/store/ueboom2#lost-time
http://bit.ly/1MQg8zJ (tuotekuvia)
https://youtu.be/kv9otmTuUO8 (UE BOOM 2 -esittelyvideo)

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.

# # #

Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.