Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin radio- ja televisiosignaalia vahvistavat One For All -antennit. Kätevän sovelluksen ansiosta oikeanlaisen antennin löytäminen on tehty äärimmäisen helpoksi.

OneForAll_SV9385

Katvealueilla hyvän radio- ja televisiosignaalin saaminen voi olla tuskastuttavan hankalaa. Ongelmaan auttaa signaalia vahvistava antenni, mutta oikeanlaisen antennin löytämisessä on oma vaivansa. One For All -antennivalikoima kattaa helposti käyttöön otettavat ulko- ja sisäantennit, ja oikeanlaisen mallin löytäminen sujuu vaivatta kätevän älypuhelinsovelluksen avulla.

One For All -antennisovellus hyödyntää puhelimen kameraa, jonka avulla sovellus lukee paketista tarvittavat tiedot. Tämän jälkeen sovellukseen syötetään oma postinumero, jolloin sovellus etsii ja paikallistaa haettavan alueen mastot. Tämän tiedon perusteella sovellus osaa neuvoa oikeanlaisen antennin käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Näin oikeanlaisen antennin löytäminen on helppoa ja nopeaa.

One For All -antennivalikoimasta löytyvät niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin sopivat mallit. Näistä jokainen on helposti otettavissa käyttöön ilman erityisosaamista.

One For All SV 9455 Active Outdoor Antenna
Ulkokäyttöön tarkoitettu radio- ja tv-antenni, jossa on 52 desibelin signaalivahvistin. Tyylikäs ja vähäeleinen muotoilu sekä säänkestävä rakenne tekevät tästä ihanteellisen valinnan. Mukaan kuuluu kymmenmetrinen koaksiaalikaapeli.

One For All SV 9450 Active Outdoor Antenna
Ulkokäyttöön tarkoitettu radio- ja tv-antenni, jossa on 44 desibelin signaalivahvistin. Antennin korkeatehoinen signaalitehostaja vahvistaa heikkoa signaalia ja 4G/GSM-suodatin ehkäisee lähetyshäiriöitä. Tyylikäs antenni on valmistettu säänkestävistä materiaaleista.

One For All SV 9395 Active Indoor Antenna
Äärimmäisen tehokas sisäkäyttöön tarkoitettu 51 desibelin signaalivahvistin, joka takaa selkeän ja häiriöttömän vastaanoton. Antenni on varustettu 360 asteen Multi Patch -teknologialla, joka vahvistaa signaalia ja ehkäisee häiriösignaaleja. Voidaan sijoittaa joko pöydälle tai seinälle.

One For All SV 9385 Active Indoor Antenna
Sisäkäyttöön tarkoitettu tyylikäs digitaaliantenni, jossa on yhdysrakenteinen säädettävä signaalivahvistin jopa 47 desibeliin asti. Antennin Wide Angle -teknologia vähentää häiriöitä ja parantaa signaalin vastaanottoa.

One For All SV 9345 Active Indoor Antenna
Sisäkäyttöön tarkoitettu ja tyylikkäästi muotoiltu matalaprofiilinen digitaaliantenni, jossa on yhdysrakenteinen ja säädettävä vahvistin jopa 43 desibeliin asti. Kehittyneen GSM-suodattimen ansiosta antenni takaa selkeän vastaanoton. Voidaan käyttää sekä pöydällä että seinäkiinnitteisenä.

Saatavuus ja hinnoittelu
One For All SV 9455, SV 9450, SV 9395, SV 9385 ja SV 9345 ovat saatavana 119, 99, 79, 69 ja 59 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. One For All -antennit ovat saatavana hyvin varustelluilta kulutuselektroniikkaa myyviltä jälleenmyyjiltä, kuten Expert, Veikon Kone ja Tekniset.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3AOne%2520For%2520Al
http://www.oneforall.com/antennas.html
http://bit.ly/1oyFM0d (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

One For All
One For All on maailman johtavan langattomien hallintajärjestelmien valmistajan, Universal Electronicsin, kuluttajatuotteiden valmistaja. Yli 27-vuotisen olemassaolonsa aikana Universal Electronics on tuonut myyntiin käyttäjäystävällisiä tuotteita kotikäyttöisten viihdelaitteiden saralla. Tämän ansiosta Universal Electronics on oppinut ymmärtämään kuluttajatottumuksia erilaisten viihdelaitteiden kanssa.

Tämä onkin syynä miksi valtaosa suosituimmista kuluttajaelektroniikan laitevalmistajista hyödyntää Universal Electronicsin teknologiaa valmistamissaan laitteissa. Päivittäin yli 400 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa hyödyntää Universal Electronicsin luomaa teknologiaa. Tämän ansiosta One For All onkin ainutlaatuisessa asemassa parantamassa käyttäjäkokemuksia tuotteidensa avulla.

Lisätietoja osoitteessa www.oneforall.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.