Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisee Rayman Legends -pelin myös PlayStation Vita -käsikonsolille.

raymanpsv

Legendaarinen ja huippusuosittu Rayman ryntää myös PlayStation Vita -käsikonsolille elokuun loppupuolella. Rayman Legends käsittää Vita-konsolilla kaikki samat kentät kuin muillakin alustoilla, mutta mukana on myös viisi ainutlaatuista pelikenttää. Nämä ovat pelattavissa aiemmista Rayman-peleistä tutulla Murphy-kärpäsellä, jota ohjastetaan peliohjaimen takaosan kosketusohjaimella.

Viiden lisäkentän lisäksi PlayStation Vita -versio sisältää kaksi ainutlaatuista asustetta pelin hahmolle. Näitä ovat Ubisoftin suosittujen pelisarjojen Prince of Persia -hahmon asuste, joka voidaan pukea Raymanille, sekä Splinter Cell -sarjan agenttiasuste Globox-hahmolle.

Rayman Legends jatkaa huippusuosittujen Rayman-tasoloikkapelien sarjaa uusilla ja kekseliäillä pelitiloilla, uusin hahmoin ja ennennäkemättömissä pelimaailmoissa. Pelissä kuullaan myös täysin uutta Rayman-musiikkia.

Aiemmasta Rayman Origins -pelistä tutut ja palkitut taiteilijat, kenttäsuunnittelijat ja säveltäjät ovat luoneet pelin kehittyneen UbiArt-pelimoottorin avulla. Tämän myötä mukaan on tuotu moniulotteisia pelielementtejä, entistä kehittyneempi valaistusjärjestelmä sekä loihdittu Raymanin peligrafiikat aivan uudelle tasolle.

Saatavuus ja hinnoittelu
Rayman Legends julkaistaan 29. elokuuta PlayStation Vita -käsikonsolille sekä Wii U-, Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelikonsoleille. Pelin alustakohtaiset hinnat vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot
www.raymanlegends.com
http://bit.ly/ZsDUJs (esittelyvideo)
http://bit.ly/Zvlkzj (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/