Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on tänään nimittänyt Celine Pasulan Ubisoft RedLynxin uudeksi johtajaksi 1.3.2021 alkaen.

Celinellä on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista johtotehtävistä suomalaisissa mobiilipeliyrityksissä aina startupeista suurempiin studioihin. Vuosina 2011–2019 Celine työskenteli talousjohtajana peliyhtiö Grand Crussa, jota hän oli myös perustamassa. Edellisessä tehtävässään mobiilipelistudio Fingersoftilla hän toimi toimitusjohtajana.

“Celinellä on vankka näyttö menestyneiden yritysten rakentamisessa ja vahva tausta pelialalta. Hänen inspiroiva, avoin johtamistyylinsä tekee Celinestä erinomaisen henkilön johtamaan Ubisoft RedLynxiä”, sanoo Ubisoftin studioiden operatiivisesta johtamisesta vastaava Virgine Haas.

“Olen erittäin innokas siirtymään näin osaavan ja energisen studion johtoon. Ubisoft RedLynxillä on monipuolista osaamista ja luovuutta. En malta odottaa päästä tukemaan tiimejämme ja luomaan menestyneitä pelejä. Oma taustani painottuu mobiilipeleihin. Siksi on erittäin inspiroivaa laajentaa osaamistani konsolipeleihin sekä päästä työskentelemään myös maailmanluokan AAA-pelien parissa. Tämä on hyvin ainutlaatuinen tilaisuus Suomessa”, sanoo Celine.

Studion edeltävä johtaja Joonas Tamminen jatkaa Ubisoft RedLynxillä muissa tehtävissä, jotka tarkentuvat myöhemmin.

Ubisoft RedLynx on Helsingissä sijaitseva monelle pelialustalle kehittävä studio, jolla on yli 150 työntekijää. Studio on kehittänyt ja julkaissut vuosien saatossa pelejä niin konsoleille, älypuhelimiin kuin PC-tietokoneillekin, tunnetuimpina suosittu Trials-sarja, South Park: Phone Destroyer ja Tom Clancy’s The Division 2 Google Stadialle.

Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden kehittäjä, julkaisija ja jakelija, jolla on yli 40 studiota ja yli 20 000 työntekijää globaalisti. Maailmanlaajuinen verkosto mahdollistaa huippulahjakkaiden tiimien muodostamisen sekä niiden säännöllisen yhteistyön omaperäisten ja muistettavien pelikokemuksien luomiseen. 

Lisätietoja
www.redlynx.com
www.ubisoftgroup.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhtgRwICw6GqtV-FWOA?e=Bgv6fwxxx (kuvia)

Ubisoft RedLynx, Anna Bask, anna.bask@ubisoft.com, puh: +358 (0)40 825 9971