Boston Distribution tuo myyntiin helppokäyttöisen TourBox NEO -säätökonsolin luovan työn ammattilaisille.

TourBox NEO antaa sisällöntuottajille mahdollisuuden hallita työnkulkua saumattomasti ja luotettavasti nupilla, rullalla, valitsimella ja 11 muulla painikkeella. Ergonomisen muotoilun ansiosta kaikkea voi hallita yhdellä kädellä vain sormia liikuttamalla. Säädöt on suunniteltu moniin eri tilanteisiin olipa kyseessä digitaalinen piirtäminen, graafinen suunnittelu tai valokuvien, videoiden ja äänen muokkaaminen. TourBox NEO toimii luovien ohjelmistojen kanssa uskomattoman intuitiivisesti, nopeasti, tehokkaasti ja saumattomasti.

Esimerkiksi Adobe Lightroom- ja Adobe Photoshop -kuvankäsittelyohjelmissa voi helposti säätää valotusta, kontrastia, varjoja, korostuksia ja muita parametreja yksinkertaisesti kääntämällä nuppia. Silmät voivat keskittyä vain kuvaan, eikä muokkaajan tarvitse katsoa parametripalkkia. Pensselin kokoa, muotoa, läpinäkyvyyttä ja kovuutta voi helposti säätää piirtämisen aikana monipuolisella nupilla. Kuvaa voi lähentää tai loitontaa rullalla ja kuvia voi vetää napinpainalluksella.

TourBox NEO on myös täydellinen video- ja äänenmuokkaustyökalu esimerkiksi Adobe Premiere- tai Apple Final Cut Pro -videonmuokkausohjelmistoille. Säätökonsolilla voi nopeasti liikkua aikajanalla, katsoa videota kuva kerrallaan tai säätää muita video-ominaisuuksia.

TourBox NEO toimii eri ohjelmistoilla intuitiivisesti erilaisten säätöjen ja painallusten avulla. Pikavalinnat tekevät käytön helpoksi ja nopeuttavat työntekoa. TourBox NEO vaihtaa esiasetukset automaattisesti käytettävien ohjelmistojen mukaan ja näin luomisprosessi on entistä sujuvampi.

Laadukkaan valmistusprosessin ja ergonomisen muotoilun ansiosta TourBox NEO sopii täydellisesti kämmenelle. Se on luoville ihmisille välttämätön työkalu, jota on helppo kuljettaa mukana eikä se vie paljon tilaa työpöydältä. Jykevän rakenteen ja sopivan painon ansiosta se on vakaa eikä liiku pöydän pinnalla. TourBox NEO toimii saumattomasti myös hiiren ja digipaneelin kumppanina.

Hinta ja saatavuus
TourBox NEO tulee myyntiin välittömästi 179 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.tourboxtech.com
www.boston.fi
https://youtu.be/2xnhSoS11cQ (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhtgnaXrTYt9SmG8wmQ?e=yoOScI (kuvia)

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.