Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti E3-pelimessuilla Uplay+ -tilauspalvelun pc-peleille.

Syyskuussa aloittava Uplay+ tarjoaa 14,99 euron kuukausihintaan mahdollisuuden yli sadan pelin lataamiseen ja pelaamiseen. Valikoima sisältää uusia pelejä ja vanhempia klassikoita sekä pelien erikoisversioita että näiden lisäsisältöjä.

Käyttäjät, jotka rekisteröityvät palveluun 10.6.-15.8. välisenä aikana, saavat palvelun käyttöönsä 3.-30.9. väliseksi ajaksi täysin ilmaiseksi. Uplay+ tulee myös saataville Google Stadia -pelipalveluun vuoden 2020 aikana.

Uplay+ -tilauspalvelun myötä pelaaja pääsee kokemaan parhaat Ubisoft-pelit heti 3. syyskuuta alkaen. Tämän lisäksi palvelun tilaajat pääsevät automaattisesti mukaan tulevien pelien beetatestivaiheisiin ja ennakkokokeiluihin. Näihin lukeutuu muun muassa 5. syyskuuta alkava Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin beetatestivaihe sekä saman pelin Ultimate Edition -julkaisu ja sen kolmen päivän varaslähtö ennen pelin julkaisua. Pelin Ultimate-version varaslähdössä peliä pääsee pelaamaan jo 1. lokakuuta 2019.

Tilauspalvelun tulevia pelejä ovat muun muassa Watch Dogs: Legion, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Rainbow Six Quarantine ja Gods and Monsters. Aiemmin julkaistuihin peleihin lukeutuvat esimerkiksi Tom Clancy’s The Division 2, Assassin’s Creed Odyssey, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Far Cry 5 ja Anno 1800.

Klassisia Ubisoft-pelejä palvelussa ovat esimerkiksi Far Cry- ja Rayman-pelisarjojen pelit sekä Prince of Persia, Tom Clancy’s Splinter Cell ja Beyond Good & Evil. Muita rakastettuja pc-pelejä ovat Heroes of Might and Magic, Silent Hunter, The Settlers, Anno ja monet muut pelilegendat.

”Videopeliala uudistuu alati ja sen myötä pelaajien tarpeet ja toiveet. Ubisoft toivoo voivansa vastata näihin haasteisiin tarjoamalla parhaita mahdollisia pelejä ja näiden pelimaailmoja monenlaisille pelaajille. Uplay+ -tilauspalvelun myötä yhä useampi pelaaja voi nauttia näistä peleistä ja niiden ainutlaatuisista kokemuksista”, kommentoi alusta- ja tuotepäällikkö Brenda Panagrossi.

Uplay+ -tilauspalveluun voi rekisteröityä osoitteessa www.uplay.com.

Alla olevalta lehdistösivustolta on ladattavissa pelien kuvia ja videoita:

Sivusto: www.ubisoft-press.com
Käyttäjätunnus: ubisoft_nordic
Salasana: E32019

Kaikki E3-pelitapahtumassa näytetyt esittelyvideot tulevat katsottaviksi ja jaettaviksi osoitteeseen www.youtube.com/ubisoft/videos.