Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti E3-pelimessuilla kaksi uudenlaista pelimuotoa huippusuositulle Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelilleen.

Ensimmäinen näistä on tehtävienluomistyökalu, jonka avulla kuka tahansa pelin omistava voi luoda lisää ainutlaatuisia tehtäviä pelissä koettavaksi. Toisena uutena pelitilana on oppimispainotteinen Discovery Tour -pelitila, jonka avulla kuka tahansa voi tutustua muinaiseen Kreikkaan vailla tarvetta suorittaa pelin tehtäviä.

Story Creator Mode
Story Creator Mode on työkalu, jolla pelaaja voi luoda omia tarinoita ja erilaisia tehtäviä Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin maailmaan. Työkalun avulla pelaaja voi määrittää tehtävän tavoitteita kuudesta erilaisesta vaihtoehdosta, joita ovat esimerkiksi vankien vapautus, kohteen salamurhaaminen tai tiettyyn paikaan matkaaminen. Tarinajärjestelmän avulla pelaaja voi myös luoda erilaisia keskusteluvaihtoehtoja, joihin on mahdollista luoda useita eri haaroja ja lopetuksia.

Myös erilaisia hahmovaihtoehtoja on useita ja näiden avulla voi kertoa esimerkiksi todellisia tapahtumia tai luoda joukon omia fiktiivisiä tarinanpalasia. Myös erilaiset roolipelimäiset vaihtoehdot onnistuvat taidokkaan pelaajan käsissä. Story Creator Mode -ominaisuudella luodut tehtävät tukevat ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä. Näin sama tehtävä on pelattavissa sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsolilla että pc-tietokoneella. Työkalun käyttäminen vaatii pc-tietokonetta, sillä Story Creator Mode on verkkopohjainen palvelu.

Palvelun beetatestivaihe on saatavilla tästä päivästä lähtien.

Discovery Tour Ancient Greece
Toisena uutena pelitilana nähtävä Discovery Tour Ancient Greece antaa muinaisen Kreikan koettavaksi ilman tehtävien ja dialogien painolastia. Pelitila on täysin ilmainen kaikille pelin omistajille.

Pelitilan avulla pelaaja voi tutustua muinaisen Kreikan arkiseen elämään ja elämäntapoihin joutumatta taisteluihin tai vaikeuksiin. Erilaiset maamerkit, luonto ja paikallisten asukkaiden elämä ovat tutkittavissa ja tarkkailtavissa rauhassa ilman pelillistä suorittamista. Lisäksi pelitila tarjoaa viisi eri opetuskierrosta 29 eri alueella opettaen aiheita filosofiasta arkkitehtuuriin ja päivittäisestä elämästä sodankäyntiin sekä myytteihin.

Discovery Tour Ancient Greece -pelimuodon myötä pelaaja voi tutustua kaikkien aikojen tarkimmin mallinnettuun muinaiseen Kreikkaan upealla ja yksityiskohtaisella tavalla. Koska pelitila on väkivallaton, se sopii myös nuoremmille pelaajille, joille pelin oma ikäraja on liian korkea.

Discovery Tour Ancient Greece -pelimuoto tulee saataville syksyn 2019 aikana.

Lisätietoja
www.assassinscreed.com

Alla olevalta lehdistösivustolta on ladattavissa pelien kuvia ja videoita:

Sivusto: www.ubisoft-press.com
Käyttäjätunnus: ubisoft_nordic
Salasana: E32019

Kaikki E3-pelitapahtumassa näytetyt esittelyvideot tulevat katsottaviksi ja jaettaviksi osoitteeseen www.youtube.com/ubisoft/videos.