Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti massiivisen maailman The Crew -ajopelin neljä ensimmäistä teemallista autopakettia, uusia tehtäviä ja tarroja sekä autojen tuunauspaketteja. Nämä julkaistaan tammikuusta 2015 alkaen ja pian näiden jälkeen julkaistaan myös pelaajien keskinäisiin kahinoihin keskittyvä pvp-pelitila.

thecrew

The Crew -ajopelin kausikortin haltijat saavat käyttöönsä heti pelin julkaisussa kaksi ainutlaatuista autoa, jonka lisäksi he saavat viikon ennen muita käyttöönsä myöhemmin julkaistavat uudet autot. Lisäautopaketit voidaan hankkia 6,99 euron hintaan kukin tai vaihtoehtoisesti 24,99 euron pakettihinnalla kausikortin muodossa.

The Crew -kausikortti on saatavilla Xbox One-, Xbox 360- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille. Kausikortti sisältyy mukaan myös The Crew Gold Edition -pakettiin. Pelin digitaalinen versio on saatavilla tietokoneille Uplay-nettikaupan kautta sekä PlayStation Network- ja Xbox Live -palveluista. Pelin Xbox 360 -versio ei ole digitaalisesti myynnissä.

Kausikortti sisältää seuraavat lisäosat:
– McLaren 12C- ja Ferrari 458 Speciale -autot, jotka ovat käytössä heti julkaisusta lähtien
– Viikon varaslähdön neljän autopaketin autoihin
– Extreme Car Pack – ilmestyy tammikuussa 2015 ja sisältää kolme uutta tehokasta autoa, jotka sopivat vääntöä vaativiin tehtäviin
– Speed Car Pack – ilmestyy helmikuussa 2015. Kolme urheiluautoa nopeutta ja tarkkuutta vaativiin kisoihin
– Vintage Car Pack – ilmestyy maaliskuussa 2015 . Mukana kolme klassikkokaaraa vuosien varrelta. Erinomaisia ikonisiin amerikkalaisiin ympäristöihin.
– Raid Car Pack – ilmestyy huhtikuussa 2015, sisältäen kolme maastokulkuneuvoa erilaisiin maastohaasteisiin ja -kisoihin
– Lisäksi mukana on 23 erilaista tuunauspakettia, joilla voidaan säätää ja tuunata kausikortin ajokkeja eri kisojen tarpeisiin
– Uusia kuviointivaihtoehtoja kaikille autoille
– Ainutlaatuinen valikoima erilaisia tarroja jokaisen autopaketin mukana
– Uusi pvp-pelitila alkuvuodesta 2015

Jokaisen kausikortin sisältöpaketin mukana tulee uusia tehtäviä, jotka vastaavat kyseisen paketin teemaa. Saatavilla kaikille pelaajille ilman erillismaksua. Lisäksi pelin sisäisissä kaupoissa tulee olemaan lisää valikoimaa niin kuviointivaihtoehtojen, tuunausmahdollisuuksien kuin muidenkin muokkaustoimintojen muodossa.

The Crew on vallankumouksellinen toiminta- ja ajopelin yhdistelmä, jossa yksinpeli on saumattomasti yhteydessä moninpelimaailmaan.

The Crew julkaistaan 2. joulukuuta Xbox One-, Xbox 360- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI12.

Lisätietoja
www.thecrewgame.com
http://bit.ly/18rV2mo (kuvamateriaalia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com