Ubisoft Forward 2024

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft esittelee uutuuksiaan ja kertoo hittipeliensä tulevaisuudesta Ubisoft Forward -pelitapahtumassa.

Vuosittainen Ubisoft Forward -esittelytapahtuma on yksi pelialan kohokohdista, jonka tuntevat sekä pelialan ammattilaiset että peliharrastajat. Maanantaina 10. kesäkuuta kello 22.00 Suomen aikaa alkavassa tapahtumassa käydään läpi Ubisoftin tärkeimmät pelijulkaisut Star Wars Outlawsista Assassin’s Creed Shadowsiin, XDefiantiin ja moniin muihin.

Ennen varsinaista esitystä tutustutaan jo julkaistujen pelien uusiin päivityksiin. Tämä ennakkotapahtuma alkaa kello 21.30.

Ubisoft Forward -tapahtuma on katsottavissa sekä tapahtuman virallisella sivulla osoitteessa www.ubisoft.com/forward että Youtube- ja Twitch-kanavilta osoitteissa www.youtube.com/ubisoft ja www.twitch.tv/ubisoft.

Twitchin kautta lähetystä katsoville on myös luvassa droppeja eli pienimuotoisia palkintoja useisiin eri peleihin. Lisätietoa tapahtumista löytyy Ubisoft Forwardin verkkosivulta.

Tapahtuman esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/pYNcNmP8B6g.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/forward
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vioF_4ePu1K_Sh9Fizg?e=gnpqW8 (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.