GreedFall II

PAN Vision Finlandin jakelema NACON järjesti eilisiltana virtuaalitapahtuman, jossa se esitteli hittipelejään.

GreedFall II

GreedFall II: The Dying World on yksi tämän vuoden odotetuimmista peleistä. Uusi peli sijoittuu ensimmäisen pelin luomaan maailmaan. Se sisältää vaikuttavan valinnanvapauden ja rikkaan tarinankerronnan sekä uudistetun, taktisemman ja strategisemman taistelujärjestelmän. Pelin ennakkojulkaisu tulee saataville pc-tietokoneille Steamissa kesällä 2024 ja konsoliversioiden julkaisupäivä vahvistetaan myöhemmin.

Pelin kaksi esittelyvideota voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/C4rSMcO95Zs ja https://youtu.be/sT6AE0pnOB8.

Test Drive Unlimited Solar Crown

Test Drive Unlimited Solar Crown -ajopeli sai vahvistetun julkaisupäivän ja se on 12. syyskuuta. Peli tarjoaa ajamisen riemua ja urheiluautojen ilosanomaa ensimmäistä kertaa MMO-muodossa eli massiivisen moninpelattavan verkkopelikokemuksen tavoin. Tämän ansiosta peli on entistäkin laajempi ja monipuolisempi, mahdollistaen näin lukemattomia eri tapoja nauttia pelimaailman baanoista ja teistä Hong Kongin kaupunkia mallintavassa ympäristössä.

Uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/whwba2H7nNc.

TIEBREAK

TIEBREAK on ATP- ja WTA-tennisliittojen virallinen videopeli. 22. elokuuta julkaistavan pelin kansikuvassa nähdään kummankin liiton huippunimet Novak Djokovic ja Coco Gauff. Näiden lisäksi mukana on yli sata ammattilaispelaajaa, mikä on enemmän kuin missään aiemmassa tennisaiheisessa videopelissä tähän asti.

Uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/6FR0DVPFbpY.

LIFE-pelisarja

Suosittu LIFE-pelisarja saa jatkoa myöhemmin tänä vuonna Architect Life- ja Ambulance Life -pelien muodossa. Sarjassa on jo aiemmin julkaistu simulaatiopelit Garden Life, Taxi Life, Chef Life ja Train Life.

Molempien tulevien pelien esittelyvideot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/LOvJu38Ilgs ja https://youtu.be/vu1Lz3M2zmU.

Lisätietoja

https://www.nacongaming.com/en-GB/video-games
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vioICz0kW3im4_RjjaA?e=uN9dFo (GreedFall II -kuvia)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5QkkuB7WGjYTar_eA?e=f3DxbW (Test Drive -kuvia)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vifMCwzoaDiD294OhVw?e=hFeDy7 (TIEBREAK-kuvia)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vioIdwr_egT-dDrTmuQ?e=oR4JkT (Ambulance Life -kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.