Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin kätevät Innergie-yleislaturit. Latausjohdon vaihtopäiden ansiosta laturit sopivat lähes mille tahansa kannettavalle tietokoneelle.

innergie_powergear_slim

Useimpien kannettavien tietokoneiden virtalähteet ovat isokokoisia ja painavia. Niiden kantaminen viekin monesti aivan turhaa tilaa kassista ja esille otettaessa niiden käyttö on työlästä. Erityisesti paljon liikkuvalle ja tietokonetta mukanaan kuljettavalle keveys ja kompakti koko ovat kullan arvoisia ominaisuuksia. Innergie-yleislaturit ovatkin oivallinen vaihtoehto liikkuvaan käyttöön.

Innergie PowerGear -laturisarja on laajentunut kahdella pienikokoisella Slim-mallilla, jotka ovat pienikokoisia ja helposti mukana kulkevia. Lisäksi laturin johto voidaan helposti kiertää itse laturin ympärille, jolloin latausjohto ei ole koskaan tiellä. Kokonaisuuden viimeistelee tyylikäs muotoilu.

PowerGear 65 Slim- ja PowerGear 45 Slim -laturit hyödyntävät InnerShield-suojausteknologiaa, joka suojaa muun muassa virtapiikeiltä, ylikuumenemiselta ja oikosuluilta. Tämän lisäksi molemmat mallit hyödyntävät ympäristöystävällistä GreenSense-teknologiaa. Latureilla on valmistajan kolmen vuoden takuu.

Innergie PowerGear 65 Slim on tehokas, mutta kompakti laturi isommille kannettaville tietokoneille. Laturista riittää tehoa 65 wattia 19,5 voltin jännitteellä. Johdon pituus on 1,5 metriä. Mukana tulee kuusi erilaista latausjohdon vaihtopäätä, jonka ansiosta se sopii käytettäväksi lähes minkä tahansa kannettavan tietokoneen kanssa.

Innergie PowerGear 45 Slim on erityisesti pienikokoisille kannettaville tietokoneille (esimerkiksi chromebook- ja ultrabook-mallit) luotu laturi, josta riittää virtaa 45 wattia 19,5 voltin jännitteellä. Vain 22 millimetrin levyinen ja ainoastaan 188 gramman painoinen yleislaturi on varustettu 1,5 metrin johdolla. Laturin mukana tulee viisi erilaista latausjohdon vaihtopäätä.

Mikäli laturin mukana tulevat latausliitännät eivät jostain syystä sovi omalle kannettavalle tietokoneelle, voi laturin vaihtopään tilata suoraan Innergieltä ilmaiseksi osoitteesta www.myinnergie.com/us/free-tip-program.

Saatavuus ja hinnoittelu
Innergie PowerGear 65 Slim- ja PowerGear 45 Slim -laturit ovat saatavilla 79,90 ja 59,90 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3Ainnergie%3Ainnergie%24
www.myinnergie.com/us/product/89
www.myinnergie.com/us/product/85
http://bit.ly/1NxLt5c (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Innergie
Delta-yhtiön omistama Innergie on johtava tuotemerkki kuluttajatason latureissa ja sähkölaitteissa. Vuonna 2008 aloittanut Innergie hyödyntää Delta Groupin osaamista, jolla on yli 40 vuoden kokemus virranhallinnasta. Deltan liiketoiminta keskittyy voimaelektroniikkaan, energiahallintaan ja ympäristöystävälliseen energiaan. Innergie on osa Deltan Smart Green Life -liiketoimintaryhmää, joka pyrkii edistämään ympäristöystävällistä ja tehokasta energiantuotantoa. Lisätietoja osoitteessa: www.myinnergie.com

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.