PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo pelikonsoleille ja tietokoneille synkästä tulevaisuudesta kertovan The Technomancer -tieteisroolipelin. Pelin maailmaa syventää eilen julkaistu esittelyvideo.

Technomancer

The Technomancer on ainutlaatuinen roolipeli, jossa yhdistyvät tulevaisuuden teknologia, salaperäiset erikoisvoimat ja Mars-planeetan vaaralliset olosuhteet. The Technomancer on myös peli, joka antaa pelaajalle vapaat kädet pelata sekä sankaria että antisankaria.

Pelaaja ohjastaa nuorta Zachariah-nimistä technomancer-oppilasta, joka edustaa yhtä hallitsevista yhtiöstä Marsin kuivalla ja punaisella planeetalla. Näiden yhtiöiden sota vedestä on kiihkeä, sillä vesi on koko planeetan arvokkain ja halutuin resurssi.

Technomancerit ovat voimakkaita taistelijoita, jotka hallitsevat ainutlaatuista taianomaista sähkövoimaa. Nämä tavallisen kansan pelkäämät ja kunnioittamat soturit ovatkin avainasemassa koko planeetan kattavassa sodassa.

Tämä puolestaan johdattaa Zachariahin odottamattomiin vaaroihin ja vainon kohteeksi. Näin alkaa päähenkilön selviytymiskamppailu monenlaisten uhkien ristitulessa.

Vaarallinen Mars-planeetta ei ole vain ihmisten sotatanner, sillä sitä asuttavat myös monenlaiset ihmistä voimakkaammat pedot ja hirviöt. Onkin pelaajan valinta koulia hahmostaan omantyylinen taistelija, johon vaihtoehtoja löytyy kolmesta täysin erilaisesta taistelutyylistä ja neljästä erilaisesta kykypuusta.

The Technomancer ei kuitenkaan ole pelkkää taistelua, sillä taustalla hallitsevat voimat nivoutuvat toisiinsa myös politiikan, juonittelun ja erilaisten valtapelien kautta. Matkan varrella pelaaja joutuu tekemään valintoja niin liittolaisten kuin vihollistenkin suhteen. Päätöksiä mutkistavat niin moraaliset valinnat kuin asioiden syy-seuraussuhteetkin.

Apua hahmo saa omien taitojensa ja aseidensa lisäksi monipuolisesta tarvikevalikoimasta. Tätä ovat monipuolistamassa moninaiset rakenteluvaihtoehdot, jotka mahdollistavat erilaisten aseiden, panssareiden ja lisätarvikkeiden kokoamisen ja kehittämisen.

The Technomancer onkin huikea tieteisseikkailu vaarallisella planeetalla ja kasvukertomus nuoresta oppilaasta kohti sankaruutta.

Hinnat ja saatavuus
The Technomancer julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 21. kesäkuuta 39,90 ja 49,90 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.thetechnomancer-game.com
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/_qiia9r6Rrk (pelin esittelyvideo)
http://bit.ly/1NBatbR (pelikuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.