Euroopan johtava pelikonsolitarvikkeiden valmistaja, Bigben Interactive (www.bigben.eu) tuo markkinoille lähitulevaisuuden sodankäyntiin sijoittuvan Snipers-pelin PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille.

bigbensnipers

Ranskalaisen Bigben Interactiven julkaisema ja Hydravision-pelistudion luoma Snipers vie pelaajat vuoteen 2024. Paikkana on salaperäinen maa jossain päin maailmaa entisen Itä-Blokin alueella.

Sodankäynti on jatkuvaa ja olosuhteet ovat karun armottomat. Vain parhaimmista parhaimmat soturit voivat selvitä hengissä taisteluiden runtelemien sotatantereiden maisemissa. Viholliset vaanivat kaikkialla, mutta poissa näkyvistä.

Tässä sodassa selviytyjät ovat näkymättömiä, äänettömiä ja tappavia. Nähdyksi tuleminen merkitsee kuolemaa, sillä tämän sodan viimeiset sotilaat ovat eliittijoukkoja. Tarkka-ampujien valiosotilaita, jotka kääntävät vastustajan pienetkin virheet omaksi edukseen.

Snipers-pelissä sotilaan taitojen ohella tärkeitä ovat itse sodankäynnin työvälineet. Huipputeknologiaa edustavat tarkkuuskiväärit, tähtäimet, lämpönäkölasit, hologrammiprojektorit ja monet muut laitteet. Kyse ei ole vain sotaisan tehtävänsä suorittamisesta. Kyseessä on myös oma hengissä selviytyminen.

Snipers vie pelaajat jännittävän internet-moninpelaamisen maailmaan. Jokainen taistelu on merkittävä, sillä taisteluita voittamalla pelaajat ansaitsevat sotilashahmoilleen ylennyksiä ja näin voivat parantaa myös hahmonsa taistelutaitoja.

Lisäksi pelisaavutuksilla voi ostaa käyttöönsä uusia aseita sekä erilaisia lisävarusteita, joilla voidaan vaikkapa hämätä vihollista tai saada etua omiin hyökkäyksiin. Mukana on kuusi erilaista tulevaisuuden tarkkuuskivääriä, kaksi erilaista käsiasetta sekä kymmeniä erilaisia lisävarusteita.

Moninpeliin tuodaan vaihtelua kymmenellä erilaisella, toinen toistaan vaativimmalla taistelukentällä. Menestyminen vaatii tietoa, taitoa ja sopeutumiskykyä.

Snipers-pelin PlayStation 3 -versiossa sotiminen luonnistuu perinteisen pelikonsoliohjaimen ohella upean PlayStation Move -yhteensopivan kivääriohjaimen kanssa. Move-liitännäisellä kivääriohjaimella ohjaaminen on tarkempaa ja realistisempaa, mutta ennen kaikkea hauskempaa.

Snipers PlayStation 3 -versio tulee Suomessa myyntiin yhdessä mustan kivääriohjaimen kanssa. Peli tulee saataville myös Xbox 360-pelikonsolille, mutta ilman kivääriohjainta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Snipers julkaistaan Suomessa 24. helmikuuta PlayStation 3- ja Xbox 360
-pelikonsoleille 69,95 (sis. kivääriohjain) ja 39,95 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com/pelit
www.bigben-interactive.co.uk/produit/game/id/4739

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Bigben Interactive
Ranskalainen Bigben International on Euroopan johtavia pelikonsolitarvikkeiden valmistajia. Miltei 30 vuotta alalla toiminut yritys myy tuotteitaan yli 25 eri maahan. Tuotevalikoima kattaa kaikki merkittävät pelikonsolimerkit ja kaikenlaiset pelikonsolien lisätarvikkeet. Yhtiö on myös menestyksekkäästi solminut yhteistyö- ja lisensointisopimuksia merkittävien tuotemerkkien kanssa. www.bigben.eu